anonym (3.6.2010 12:48:17)
Dobrý den/ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte informace o nastavování portů u modemu ASUS WL-600g. Potřeboval bych otevít všechny porty najednou na jeden počítač a nějak se mi to nedaří, před tímto modemem jsem měl klasickej ZyXEL (od O2, takoej ten fakt nejbeznejsi co ma i wi-fi) a tam se v nabídce NAT a SUA only, daly ty porty nastavit uplne jednoduse (pocatecni port, konecnej port a na jakou IP je chci otevrit) Tady v tom modemu jsem našel jenom nějaký ,,port TRIGGER" pod čím mám možnost : 1) název - to chápu 2) port TRIGGER - nevím o co jde 3) protokol : UDP/TCP - nevím co z toho vybrat 4) příchozí port 5 protokol : UDP/TCP - stejně jako u toho TRIGGER ale tady jde asi o ten příchozí Příjde mi jako by tady to bylo nějaký až moc vymakaný oproti tomu ZyXELU že se v tom už nevyznám. Selskej rozum mi říká že ten TRIGGER je odchozí, v tm případě lze ale jenom nastavovat ty porty pojednom a ne všechny najednou? Děkuji za odpověd, snažil jsem se něco vygooglit abych tu nespamoval ale nic jsem nenašel, budu moc rád když se někdo podělí o poznatky.