anonym (17.6.2012 16:59:04)
těch 40 Mbit je reálných na vzdálenost tak asi cca do 200 metrů od ústředny
VDSL uživatel (8.9.2012 00:48:35)
Tak frajeři ještě jednou a klidně si roztrhejte občanky, nejepe však zavolejte na O2 linku, kde jim sdělte, že by mohli změnit politiku, jediné co na ně platí je volejte a pruďte.
DSL je sice nouzovka, ale furt kabel je kabel at dela kdo chce co chce, s tím bezdrátem prostě dlouho dobou, kvalitu linky nezajisti.
Mužu jen oponovat oproti politice O2 když uz uvolnili pasmo tarifu Optimal, kde naštelujou modemy sice na maximum co daji, ale zbytek linky je ve sračkách.
Tak proč ten samý krok neudělají u tarifů Active, ať prostě jen přiznají to co ta poslední míle dá, nastaví tam maximum a co je dále za DSLAMem, že neumí na těch optikách co mají dále větší rychlost tak s tím se už hold každý smíří.
Jen nevidím důvod proč v dnešní době říkat tarifům 20/2 a 40/2 když to nakonec stejně neumíme :)
řekněme zákazníkům Franto, Pepo, Karle, dáme ti maximum co umíme budeš za to platit 300, 400, 500 měsíčně chceš ? tak jo jdeme do toho a plať přecejen drát je drát a bude ti to nějak fungovat.
Klidně mě pomluvte jak chcete, ale wifi i 5GHz už mám taky dost ... přezejen drát je drát a to jakýkoliv.
Howgh domluvil jsem