melipa (24.9.2011 00:17:59)
4.3 km je opravdu daleko, byt tebou, radsi zavolam na infolinku a zptam se primo jich, protoze oni Ti muzou rict, ze to vubec nezridi.
Miloš (26.9.2011 07:11:42)
Dobrý den
Pokud máte pevnou od O2, zjistěte si maximální synchronizační rychlost ADSL na těchto stránkách (www.dsl.cz)- kolonka "Dostupnost aDSL". Pokud pevnou ještě nemáte, zjistěte to z čísla od nějakých sousedů, kteří pevnou od O2 mají.
joos (26.9.2011 14:55:06)
Jsem 4700m od ústředny a chodí mi to 1,6-1,7 mbs a víc ani ťuk, že sem daleko poslouchám už roky! Ani nechtějí zlevnit, cítím velkou nespravedlnost,že platím stejný peníze jako lidí blízko ústředny a mě to chodí 4 krát pomaleji! Už hledám něco bezdrátového jiný cesta asi není........
tomaspraha8 (10.10.2011 22:17:32)
ja bydlim v praze, vzdusnou carou to mam od ustredny 800m, bohuzel ulicema to vede o dost dal.. mam 20mbit adsl od tmobile, kvalita linky nic moc. Pred rokem sem se pripojil synchro rychlosti 16mbit, pred ctvrt rokem 12mbit a ted uz jen 10mbit.. cim vic lidi pouziva dsl tim to jede hur! na vdsl prejit nemuzu, podle techniku jsem daleko(navic v mym pripade by mi to nepomohlo).. posledni mesic zacal ve spicce packetloss - z 1000paketu je 20% ztracenejch.. jina moznost internetu neni, vsude okolo samy predrazeny wifi ktery navic jedou jen na B standartu, takze teoreticka rychlost max 400kB/s.. adsl se neustale zhorsuje diky zhorsujici se kvalite linky, ani youtube nejede plynule neustaly loadingy, hrat se na tom neda, proste hruza.. problem je ze tohle se neda reklamovat, s tim nikdo nic neudela.. myslim ze nebudu jedinej kdo ma takovyhle problemy