Luke_chiptuning (8.6.2006 14:37:42)
chlapi já jsem jednou nastavoval něco na routeru (filtry pro jednu wifi klientskou ip) a po restartu routeru mi VŠECHNO CHCÍPLO už mi nešly ani pingy na router..... tak jsem všemožně laboroval, resetoval, odpojoval, zapojoval, testoval, a nic... po 20ti minutách už jsem byl v pasti s tím, že router odešel do kytek... no pak mě napadlo to flashnout a co nevidím.... flash v corrupt mode mi vypsal, že mám špatnou IP a ať si přenastavím hodnoty v kompu...
ALE !!!!!!!!!!!!!
Ta IP nebyla ani původní Telecomácká, ani origo z nového updatovaného firmware, která až do crashe jela - obě IP jsem zkoušel a nejelo to a ta, která se objevila při reflashi, byla ÚPLNĚ JINÁ :-O !!!!
No tak jsem to změnil, flashnul, nastavil, dal si pak opět IP podle D-Linku (192.168.1.***) a jede to
PeterPan (9.6.2006 09:20:28)
Me to pri flasnuti blbnulo, protoze flash spadnul na pridanych prikazech reboot. Ostatne autor clanku pise, ze jsou navic.Ty staci vyhodit a jedeto v pohode. Je dobry, ze to jde fleshovat celkem libovolne. ,) P.S. Jo dlink napsal, ze to bezi na 192.168.1.199.
MiKa (8.6.2006 15:42:52)
Dopadlo to dobře. Router od tý doby ani jednou nevytuhnul.