y2k (14.3.2006 23:29:20)
twe, taky to už bude 20 let :-))))))))
Ještě si pamatuju na pozdější časy, kdy jsem z půjčeného Sinclara (nebo Attari ???, už nevím, možná i Commodore) dostával audiokazetou (byla levnější než DATAkazeta) plošinovku 40 minut. Jedna chyba a začalo se znovu :-) Pak přišla první 286ka, to byl kauf, ale soused, ten měl dělo, 386ku na 20MHz s VGA monitorem, ná jako já z monochroma :-)
Btw takovej Prince of Persia a Wolf3D a Spear se sice škubal, ale bylo to něco...........
Jj, to byla doba..., později první 33kbps ISA modem a placená linka od Volného, tenkrát ještě mbox.vol.cz :-))))))))))
To ale většina pubescentních adolescentů nemůže pamatovat :-) Ale jedno bylo pozitivum, nainstalovat PC uměl jen ten, kdo znal DOSové příkazy, uměl napsat Baťák, pochopit proměnné v configu a vyplnit autoexec. Né jako teď, že si PC nainstaluje včetně hardware vzhledem k plakej a blej i moje babička :-)))))) To byly časy ...............................
earnil (15.3.2006 00:09:27)
nj. Dneska může mít internet opravdu každý.
Musím uznat, že tenkrát to byla jiná divočina. Když se clověk bál půjčit si od kamaráda disketu, aby se mu náhodou neobjevilo na monitoru "Dis is OneHalf, Press any key to continue.
Wolf3D a Prince of Persia... Kdo nepoznal, neuvěří. Když se dneska občas podívám a vidím tam ty zrůdy, zubící se přes celý monitor... No a přitom stačila kupa bílo-moderejch pixelů a člověk si to užil úplně stejne.
btw - ve spojitosti mě napadá IDDQD a IDAFK ale zaboha si nevzpomenu proč:-(
Miloš (16.3.2006 22:40:35)
IDDQD byl kód pro nesmrtelnost ve hře DOOM :-)
Anonym (17.3.2006 11:00:05)
a IDAFK pro všechny zbraně a klíče :)
Anonym (17.3.2006 21:57:55)
Spis IDKFA aspon si to myslim.
Anonym (15.3.2006 20:05:22)
na tu cestinu tady uz se vazne neda koukat ... pubescentni adolescenti? to je neco, jako gradace smerem vzhuru?
... hlavne, ze je tu kua kazdej genius pres IT .-(
y2k (15.3.2006 20:32:18)
hm, hlavně že kua a dopr**le je dle pravidel českého pravopisu.
twe, když kritizuješ češtinu, tak ji kritizuj alespoň s diakritikou ;-)