rk8 (11.3.2006 21:06:47)
Jak ,,nelze resetovat,,? Jak dlouho si držel reset? Četl si manuál?
Já měl problém u Zyxelu než mě tu někdo poradil, že se reset musí držet 10 vt.. A ne jen zmáčknout (ROLL). Pak vše OK
hermes3 (19.3.2006 12:56:08)
Ta Xavina je asi zacarovana :-(
tyden drzela nonstop a ted se zase sekla anejde resetovat :-(
vecne navstevy telepointu, kde uz na mne koukaji, jako na magora mne prestavaji bavit
uz bje to 3 kus!
Anonym (19.3.2006 13:33:36)
Problém bude asi v tobě protože to tlačítko samozřejmě funguje
hermes3 (19.3.2006 16:05:47)
HurrA
Po dlouhem laborovani se mi podarilo nastartovat defaultni configuraci.
Pro ty, kdoz se dostanou do stejne situace: idealni je mit xavinu propojenou pres serial port a mit spusten terminal - to kvuli kntrole nabihani configurace, ale neni to nutnosti,
pote vypnout a zapnout tim blbym cudlem vzadu a pri nabihani(asi tak 10sekund po staru) zmacknout a drzet RESET tlacitko, modem se zastavi v rezimu nacitani firmware a zablokuje, to je v poradku, znovu vypnout a asi po 5-10 sekundach ho zapnout tim cudlem vzadu, nyni by mela nabehnout v defaultni configuraci - tedy vetsinou v te, co nastavil provider.
a to je vse - nezapominejte si ukladat vlastni configuraci, je pak rychlejsi ji obnovit :-)
ADSL rulezZz
Lore (29.7.2007 17:28:09)
Přes jaký software mohu přistupovat k tomutu modemu přes sériový port a co tam mohu dělat ? Děkuji předem, ocenil bych i pouze odkazy na tuto záležitost.
Duran (30.7.2007 08:54:21)
Hele ja mam (teda jsem spiše měl) 8122r, a pomoci nargona jsme ho tak dobře nadstavil, že router šlapal jako hodinky na torrentech a všech jinym P2P, taktež hry jeli perfektně a prostě uplně všechno,..
Chce si h ofakt jenom seřidit, pak jede !
Za to teď mam slavny D-link 584t a to je teprve router na hovno !
Vim že D-link he dobra firma na soťove prvky, ale ty routery jim fakt moc nejdou.