Nargon (5.3.2006 14:03:43)
Hmm, ja po prechodu na vyssi rychlost jsem mel taky problem s uploadem. Jsem sice u nextry, ale mozna je to vseobecnej problem.
Mam 768/128 a pri testech uploadu, to asi prvni 3s jelo asi 25KB/s pak se asi na 2s prenos zastavil, a pak se zas rozjel na 25KB/s a takhle stale dokola. Vypada to ze mam fyzicky upload 256Kbit, ale neefektivni metodou to softwerove omezujou. Vyresil jsem to pomoci omezeni uploadu u me na pocitaci. Nastavil jsem si limit uploadu na 16KB/s a bylo po problemech. Muzes to take zkusit jestli neni u tebe nejaky podobny problem.
Anonym (5.3.2006 14:57:46)
Windows? Jaká verze? Jaká verze Outlooku? Jaký modem? Na jaké technologii (PPPoA/PoE)?
AgentSvr (5.3.2006 19:45:17)
Podrobnosti: OS je WIN ME, Modem je Sagem (zkoušel jsem jiný Sagem, stejný typ, ale nic. Protokol PPPoE od října my služba jela dost blbě, postupem času se to vyřešilo vypnutím DLSMONu, a renovací ústředny, ale přesto již od úplného začátku tento problém.
Ve WIN XP mi vše funguje ok, ale zase ve ME je rychlejší prostředí (pro mou konfiguraci). A moje povinost není pořizovat si jiný OS než ME. Nikde se nepsalo že to v mileniich nejde. Tak co tedy poraďte, pls...