Nargon (15.7.2006 22:44:37)
Linksys??
Doufam ze ano, jeste kdyby to v manualu bylo trosku lepe popsano, nebo byly citelne obrazky, takhle nevim kde konci jeden postup a zacina druhy :D
1] prihlasit se na webconfig modemu
2] Applications & Gaming tab
3] Port Range Forwarding
4] Port Range
5] Aplication: Cokoli, jen nazev.
Start and End: Rozsah portu pro forwardovani (to uz necham na vas, jake ta aplikace vyuziva, kdyz chcete forwardnout jen jeden port, tak do obou stejne cislo)
Protocol: TCP, UDP nebo oba (BOTH) opet na vas, jake ta aplikace vyuziva protocoly na tech portech.
IP Address: IP adresa pc v siti, na ktery ten port ma byt presmerovan
Enable: zaskrtnout, aby to pravidlo se pouzivalo.
6] Save Settings
To by melo byt vse. Snad jsem to z toho manualu dobre opsal, kdyz nemam ten modem po ruce je to tezsi.
freddy (16.7.2006 08:46:29)
dekuji moc pomohlo mi to ;-)
vytvoreni servru lineage (22.2.2007 08:40:18)
Zdravim, prosim vas vsechny co vite neco o vytvoreni servru pro hru lineage ....snazim se vytvorit servr pro lineage ale sem v teto kategorii zacatecnik .....byl bych moc rad kdybystemi poslali nejaky navod na vytvoreni toho servru nebo nejakou www adresu mooc diky "na internetu nejde nic najit ohledne lineage servru :("
Nargon (22.2.2007 09:03:14)
No nejdriv musis stahnout nejakej emulator serveru, nevim odkud o lineage jsem se nezajimal. Ale google by mohl pomoci neco najit. pripadne se zeptat na forech jiz existujicich neoficialnich server, jakej soft pouzivaj. A podle jmena to uz google najde bez problemu.
No a po zapnuti to pravdepodobne bude consolova apliace, a bude tam napsano na jakem portu ten server jede. Tak takovy port forwardnout v modemu aby se na vas pripojili lide z internetu.
Ale osobne vam spise radim pripojit se na nejaky lineage server jako hrac a minimalne rok tam hrat. Je dobre vedet jak co funguje pred tim nez se budete snazit o vlastni server.
Butterfly effect (1.3.2010 16:51:36)
Čafko máš dobrej návod ale neumel by si aj na huawei echo life? :) jestli jo tak bys mi mohl napsal na ciq 461 966 686 nebo na skype m79online1 nebo aspon sem :D