Anonym (22.2.2006 10:45:33)
Ihned vrať šmejd Sagem a kup pořádný ethernetový modem,
třeba ČTc ještě doprodává Alcatel 510i za necelých 1200,- Kč i s daní.
PS: digitální fotoaparát nemáš snad připojený trvale, s nefunkčností modemu to nemá nic společného, Sagem má hlavně problémy s napájením, kdy spousta základních desek (převážně s ne Intel chipsety) nedokáže dodávat do USB potřebný proud až kolem 1A, také nekvalita ovladačů je pověstná.
Anonym (25.2.2006 11:06:12)
Kde jsi prisel na to ze do USB jde proud az 1A? Mas 500mA na kazdou USB sbernici! Z jednoho portu vic jak 500mA nevymlatis! Napeti 5-4.375 asi nedodrzuje sagem kterej chce 5 za kazdou cenu. Mala odchylka a deska co splnuje normu je jakoby blba. Je to vada sagemu.
Anonym (31.8.2006 16:09:55)
Pokud je norma 500 a Sagem chce 500 a deska mu je nedoda tak to neni chyba Sagemu
Mr_Dadi (25.2.2006 15:08:53)
Bohuzel ST 510i neni jiz na sklade. pro koncove uzivatele byl moc drahy (ale zato dost stabilni, mam ST 510i 1x eth a pripojeni mi bezelo bez problemu 1856 hodni dokud nevypadnul proud v celem meste) maximalne pokud budete mit stesti sezenete ST 510i na prodejne eurotelu nebo v nejakem PC schopu, popripade na netu by se urcite taky objednat dal
Anonym (25.2.2006 10:49:42)
Mám tentýž modem a podobné problémy. Často to vypadne a na liště problikává červený a žlutý trojúhelník. Při pokusu o připojení se zobrazuje porucha 680 - není onamovací tón. Zkoušel jsem různá zapojení - např. bez spliteru, ale je to pořád stejné. Telecom tvrdí, že se mi rozpadá synchronizace. Projevuje se to nahodile, někdy to celý den funguje bez problémů a začne to zlobit až večer. Nejsem odborník a tak se ptám zda s tím nemáte někdo zkušenost.
Může to souviset s agregací ?
Nebo je příčina v napájen ? Pomohlo by v tomto případě připojit modem přes USB hub se samostatným napájením ?