Max (3.2.2006 18:15:28)
Zkoušel už někdo z Vás nový firmware 2.5.8 na výše uvedený modem - http://www.draytek.com/support/download/Vigor2600Ge.php. [Corrected Problems] 1. fix 2nd subnet loopback issue 2. Fix double release buffer in ip_defrg.c(IPFilter check Accept incoming UDP packets) 3. Fix WAN as PPPoE can't send UDP Fragment 4. Add TearDrop/Bonk attack check in IP.C 5. add 2nd subnet support IP unnumbering 6. The packets from Static Route subnets will be NATed. 7. Correct MSN Messenger hang-up problem when UPnP is enabled. 8. Correct DHCP IP conflict problem. 9. Correct NAT Loopback problem. 10. Improve Wireless interoperability with Intel Centrino platform. 11. Increase NAT sessions to 5000. 12. Correct UDP fragment packets translating problem in PPPoE connection. 13. Enhance the stability of eMule. Bohužel po upgradu se mě nerozeběhne (nepřipojí) ADSL. WiFi beží bez problémů. Vzhledem k tomu, že mám občasné problémy s restartem modemu při zapnutí notebooku a zároveň s restarty při zapnuté kontrole MAC adres u WiFi chtěl jsem vyzkoušet novou verzi. Bohužel jsem musel provést zpětný downgrade na 2.5.6, aby zase fungoval :-( Pro ČR by měla být verze shodná s Řeckem: "v26ez258.xxx", Modem:40E4BEA9 * [Recommanded for Czech,Greece,Slovakia, 2.5.8_Z]