Anonym (4.12.2005 09:51:37)
Člověče,ty si protiřečíš.Chceš neco stabilního a přitom levnýho.To jsou dvě neslučitelný věci.Nejlepší je skutečně Speedtouch 510i a tomu odpovídá i jeho cena,ale bude už těžko k sehnání.Pokud jde o stabilitu a chceš to do firmy,tak doporučuji modem+router od Cisco,možná ještě tak Draytek Vigor 2600GE.Modemy pod 2000,- Kč nejsou příliš kvalitní a nízké ceny je dosaženo tím,že jsou někde ošizené.Navíc chceš to do firmy a pokud si firma nedokáže vydělat na modem za cca 3-5 tisíc Kč,tak proč proboha podniká?Pokud jde o ADSL2 nebo ADSL2+,tak zatím to nemá cenu a až to bude aktuální,tak koupíš nový modem,ale dřív než za cca 1-2 roky to nebude.
Boblin (4.12.2005 21:08:11)
O nasazeni ADSL2 se uvazuje pro pristi rok. Pokud uz ted jsou na trhu modemy, ktere jej podporuji, tak proc nebyt pripraven?
Speedtouch drahy neni, tedy pokud v tom odkazu na telepoint neni nejaky hacek. Jak jsem psal, 510i jsem nasel jen na jednom webshopu a byl predrazeny.
BDs (4.12.2005 12:14:48)
http://www.telepoint.cz/produkt.php?kid=9&od=0&pr_id=000000000000162018&raz=0&razt=0
Co je na tom speedtouchi draheho? Ja ho teda provozuju u sebe a na dalsich trech mistech a nikde neni problem. Upgradovatelnost na ADSL2 je hezka vec, ale tu stabilitu bych ve firme opravdu uprednostnil (vim o cem mluvim, taky jsem ho daval do jedne mensi firmy a musel jsem za vic nez rok jen jednou resit, ze potratil login info).