Karel (22.11.2005 15:43:17)
jojo, zkousel jsem to z vice pocitacu. Mam tu v siti 2 a obcas treti notebook. Ani z jednoho to nejde. Firewally povypinany... nepouzivam MS firewall ale Norton Internet Security.
Kazdopadne jsem to zkousel i z notase, co nema zadnou ochranu...
Hrozne mi to vrta hlavou.
Reset tam samozrejme je, ale "bojim" se ho pouzit. :( Abych pak nemusel pripojeni nastavovat pres telnet, kdyby byl nahodou rozbitej modem. Pripojeni pres telnet funguje, funguje i DHCP (ikdyz na ty 2 PC mam nastavenou IP adresu, ale notebooko normalne korektne prideli), pripojeni do netu taky samozrejme funguje... i to DC++
Proste jedinej duvod je, ze bych potreboval nastavit preklada adres, resp. zpristupnit webovy server pro testovani do netu. Prave jsem asi 2 mesice webove rozhrani nepouzil a ted mi nejde do hlavy, proc najednou nefunguje :((( Modem jsem smaozrejme restartoval... ale do RESETU se mi nechce...
Ale asi mi nic jineho nezbyde... mam strach, ze po resetu to webove rozhrani taky nepobezi a budu to nejak konfigurovat v TELNETU, neni to tam moc prehledne... (ne ze bych mel problem s terminalovym pristupem, to ne... ten mi nevadi, jen se v tom rozdeleni nejak neorientuji).
Diky za rady, panove.
rk8 (7.1.2006 12:01:32)
``Podrž deset vteřin a pak vypni a zapni modem. To resetne do původního nastavení.``
Díky, zachránil`s mi hodně nervů a NEzešdivělých vlasů:)
(nemohl jsem se dostat přes heslo na web. rozhr....)
Spínač resetu se skutečně MUSÍ držet delší dobu(dokud se nevypnou a nezapnou LED, zhruba těch 10 s). Bohužel v CZ manuálu píšou jen o stisknutí RESET. -ROLL-
Po nalezení této odpovědi jsem čeknul origínální manuál (podrobný Eng). A tam to už bylo. Ale koho to mohlo napadnout...