Anonym (7.8.2005 18:11:00)
mozny to je pokud na kazdym tom pocitaci budou nainstalovany drivery nebo vzit nakou starou 486 a udelat z toho linuxovej router ale se vsi uprimnosti myslim ze kvalitni ethernet modem by byl lepsi reseni.
o tom jakej je nejlepsi je tady dost threadu jeden urcite nebude o moc niz od tohohle
TomM (7.8.2005 20:13:27)
vem jednoznačně ethernet modem (bu´d SP510i se switchem) nebo něco jinýho, k tomu dáš switch a nemusíš jak hň*p přepojovat USB modem, který je ještě nestabilní, a po odpojení budeš na stopro řešit problémy, když ho budeš zapojit zas zpátky, garantuju ti, že víc času věnuješ řešením problému s modeme, než proserfuješ. O ethernet modemu ani nebudeš vědět, že ho máš.
ale jinak sem se pobavil :) tím jak to chceš, řešit :)
Anonym (7.8.2005 23:26:54)
Neber USB, jinak tady budeš za pár dní skuhrat a žadonit o pomoc s instalací atd.
Kup si třeba ADSL router WELL PTI-840 4x Ethernet (cca 2000,- s DPH), do každého PC síťovou kartu (á 150,- Kč), kabely, nainstaluj a na modem můžeš zapomenout. Internet můžeš mít až na 4 PC nezávisle, nic nemusíš přepojovat. Pokud bys to chtěl na více PC, musíš navíc koupit switch.
Magic (8.8.2005 12:53:43)
Hele já mám modem na 4 sloty Cell pipe má svuj firewall a na PC mi jede vše stejně rychle na jednom i na druhým když hrajeme oba hry máme malej ping oba a dokonce se mi zdá že se ani nepůlí rychlost je to bomba určitě Ethernet !!!!
BDs (8.8.2005 13:56:56)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32386
Levny, kvalitni, vcelku jednoducha obsluha (ozkouseno v provozu). Kompatibilni i s Telenorem.
Ja teda preferuju Speedtouch 510i ale kdyz neni moc penez tenhle modem je fajn. :)
A na to USB se vazne vykakni ... pokud nebudes mit suprdupr 256ku od Telecomu nemas sanci poznat ze jede vic PC naraz (pri beznych ukonech, co tak obycejne lidi s netem delaj ...
IOL (10.8.2005 08:21:27)
Nemáš pravdu, že nabízíme jen USB modemy, a co se týká jejich kvality - tak je rozhodně nedoporučuji, doporučuji kterýkoliv ETH modem nebo ve variantě s WiFi.