Frantisek (23.12.2003 23:11:30)
No JOE, to uz bylo lepsi :-)
Nicmene, asi jsi spatne cetl muj dotaz. Ulozit heslo do confu modemu umim (zas takova lama nejsem). Hrat hry i pouzivat p2p site jde i bez nastavovani (ale pokud je zpusob jak to jeste vylepsit, rad se poucim), ale ja jsem chtel, protoze ten pocitac pouziva i dcera, aby to bylo stejne jednoduche, jako pripojit Dial-up. Tedy kdyz otevru prohlizec, vyskoci okno ze se pripojuje a pak uz to fici. Ted musim nejdriv do nastaveni modemu, na zalozce ADSL kliknout na Loop Start a pak teprve to jede. Pak kdyz to chci odpojit, musim zase na loop stop. Navic nemam v trayi ikonu, ktera by signalizovala, ze jsem pripojen. A proc to vsechno? Protoze mam limit na data a nechci riskovat, ze kdyz to necham porad pripojene, ze se mi tam bude nekontrolovane neco prenaset. I kdyz ted uz to mam docela vyresene, mam na plose URL odkaz na modem, jenom kliknu Loop Start a pak Loop Stop, v trayi mam ikonu DUMeteru a vsechno je OK, ale musel jsem na to prijit sam. Predtim jsem to nevedel a tak jsem se ptal :-) Dik za odpovedi :-)