Anonym (31.7.2005 11:36:32)
Klasika, bud nestabilni Os nebo problem s napajenim modemu.
Pokud je komp naprosto stabilni, OS bez chyb a vubec vse v poradku ten modem vzdy funguje.......
Anonym (2.8.2005 17:40:23)
zdarec hele ja mam uplne ten stejnej problem ted koukam na netu co s tim,Os mam v klidu a vse ok ale proste mi pripojeni nejak vypadava,prez normalni vytacenou jede vse v pohode,jo a jeste mam problem ze pripúojit se muzu prez usb jen prez originalni kabel co byl u modemu ale kdyz modem chci pripojit prez jinej kupovanej usb 3 nebo 5m tak vubec nefunguje,ikonka trojuhelniku zustava cervena a negeneruje oznamovaci ton,co s tim?
iMATRIX (2.8.2005 20:10:42)
Zkus tohle: dvojklik na zelenou sipku, ALT+D, zalozka CONFIG tam dej PPP - OELLC ADSL Standart - GDMT USB - ISO
IOLák (2.8.2005 23:51:42)
PPPoE - LLC bych nebral jako směrodatné řešení ;-) přece jsou i lidi co mají stále PPPoA - VC Mux
Anonym (5.8.2005 19:54:35)
:) já jim radím spíš BULK , rozhodně jsem s ním úspěšnější než s ISO , nebo kombinací ....
Anonym (4.8.2005 22:19:07)
mám jednu radu, vem tento modem do ruky, otevři okno, pořádně se rozmáchni a nech ho letet volným pádem, potom si bez koupit MODEM!! a ne tenhle SHIT!
Anonym (5.8.2005 15:59:49)
hele zkus ten modem pripojit bez spliteru primo vstup na spliter pripoj k modemu je mozne ze je spatny spliter
Anonym (5.8.2005 19:52:35)
:) Mám modem od Eurotelu na CDMA ..... Ano mám také USB modem a ... A kupodivu chova se skoro stejně jako ten tvůj .
Mezi námi děvčaty , myslím, že USB byla pomsta nakousnutého jablka komunitě PC , jestli něco na USB funguje korektně , tak to rozhodně není modem :DDD .
Poradím ti jednoduchou radu - odpoj USB babel a připoj znovu , někdy to pomáhá , aniž by jsi musel restartovat systém ...
Echos (13.8.2005 11:36:08)
Mel sem stejnej problem. Modem sem mel propojenej pres USB port primo na desce, a ten jaksi nestihal napajet modem. Vse vyresili pridavny USB radic do PCI slotu za tri stovky a jede to bez problemu.