y2k (4.7.2005 23:40:26)
Hm, tak tos mi z Kouwellem dostal, mám s ním všemožné problémy, které mi provézejí od Win98 přes LINUX a W2K až do WinXP :-). CD-ROmy a DVD mechaniky to je kapitola sama pro sebe :-) , žlutá řádka, kterou vypisuje bios (Pres F1 or F11 to Win 2000) je také humorná, vždy při použití skončí PC TotalKousem :-)
A to mé staré PC, i můj dosluhující dědeček nynější (Intel D845EBG2 s 3,06GHZ P4) a myslím, že jsem ho zkoušel ještě v jednom A-Openovi.. Nikdy mi prakticky Kouwell řádně neběžel :-( .
Mno, ale také jsme u kamaráda bojovali s programátorem a obsahem Flasky, kterou jsme dokonce nahradili nezapisovatelnou pamětí (marná paranoa proti virům, před cca 6 lety, všude jsem měl nepřepisovatelné paměti a flashky byly ve skříni :-) ). Mno jo,mladická nerozvážnost, ale zpět k tématu, Kouwell mi vždy nějak zlobil, kupříkladu spasovat různý promiskuitní hardware tak, aby plnohodnotně na tomto kousku chodil bylo prací na několik hodin :-) Ale zkusím PnP, dobrý nápad, rozhodně přerušení alespoń nyní sdílí .....
I když, doufám, že SATA + redukce mi problémů na vždy zbaví ...., vyhazovat či obměňovat disky nechci, jsou poměrně slušné ještě ....