Nargon (17.4.2005 11:06:57)
No nez zacit hledat problemy nekde jinde, take radim format a install win. Tohle vyresi casto hodne problemu.
TomM (17.4.2005 12:04:46)
určitě se to dá nějak vyřešit softwarově ale problémy s USB modemy budou pořád, nejlepší řešení je koupit si ethernetový modem, ten je prakticky bezproblémový
Bartozrout (16.5.2005 14:09:47)
Měl jsem až do dnešního dne ten samý problém Microcomem ADSL a žádná rada z internetových diskuzí nepomohla. Problém je buď v ovladači, který není Wokny podepsaný, nebo v konstrukci samé. Mně to dělalo v různých intervalech od 10.minut po 1/2 dne bez problému. Dneska jsem to vyměnil na Telepointu za Sagem a zatím gut. Nedělali ani problémy, moc dobře vědí, jakej krumpl nám cpali, už ho nenabízejí.
TomM (16.5.2005 15:13:12)
moje rada: zahodit USB modem a koupit si ethernetový ADSL modem s routerem, a je po problému.
Anonym (23.5.2005 20:56:36)
Nazdar,
tak ztenhle problém mám taky a to mám jenom SP1. Co se týká reinstlace modemu, tak správně mi funguje jen tehdy, když vytvořím nový profil a pod ním to znovu naisntaluju. Pak zase pěkně profil zruším. Prostě na nic. Jinak jak to máš s rychlostí připojení?? Taky nic moc u mě, spíš tragédie:((
Luky (24.5.2005 08:48:36)
Mel sem ten samy problem na WXP pro SP1 ... zkousel sem to resit na telecomu, ale nic, "modem vporadku takze Vam to musi fungovat" vyzousel sem 3druhy modemu a 2x sem reinstaloval PC, delalo mi to i v cistych Windowsech. Pomohla jen koupe a vymena za ethernetovy modem. Ted uz tyden bez problemu!!! Jestli nechces dalsi prekvapeni zauvazuj o tom !