Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Modem Zyxel 650R-33 se samovolne odpojuje

Modem Zyxel 650R-33 se samovolne odpojuje

Jose (11.2.2005 20:38:56)

Zdravim, mam problem s timto modemem. Nedari se mu udrzet spojeni, nekdy po 2 min., nekdy po 6 min., je to ruzne, vypadne internet,zhasne led DSL a tak do 30s se to samo zase pripoji a internet funguje. Kdyz kouknu do logu, tak se tam pri vypadcich objevuje hlaska: Call drop because echo reply not received in time. Firmware mam posledni. Uz jsem to reklamoval na Nextru. Setkal se s tim nekdo? Diky moc.

Hooonza (12.2.2005 08:49:04)

Tento modem mám taky a dokonce na nadměrně dlouhém kabelu k zásuvce. Tyto problémy nemám. Někteří mají problémy s délkou telefonního kabelu (neměla by být větší než 20m; v praxi to roli většinou nehraje) Máš správně zapojený splitter (ten, co ti dodali s modemem)?

Jose (12.2.2005 09:40:36)

Splitter mam zapojeny spravne, zkousel jsem modem pripojit primo do telefonni zasuvky a chova se to stejne. Delky kabelu mam tak do 5m. Jediny trochu nestandard co me napada, tak mam stary typ telefonni zasuvky a na ni redukci na RJ konektor. Jo a taky me modem tuhne, nevim po jak dlouhe dobe, zkratka kdyz vecer vypnu pocitac a rano ho zapnu, tak DHCP neprideli adresu, kdyz ji nastavim rucne, stejne se na modem pres ping nedoboucham, musim ho rucne vyp/zap. Diky za odpovedi.