Nargon (20.12.2004 15:22:03)
No s takovejhlema udajema co jsi poskytl ti muzu poradit jen jedinou vec. Objednej si na to technika, ten ti poradi, mozna i zapoji a moc drahej taky nebude.
Ten tvuj paskvil informaci, michas mikrovlnu a wifi to ti urcite nepojede. Pomale nacitani az spadlo, to taky muze byt agregace, nebo nejakej ukrajinec prekop kabel. Kabelem jsi vyresil jedno PC, no tak ten kabel natahni i k tomu druhymu.
Proste z toho ci jsi napsal jsem pochopil jen to, ze potrebujes radu. A to je dost malo.
Rekni jakej mas modem, co mas za sitovku, jaky windowsy, nastaveni modemu (PPPoA nebo bridge). S tim se da uz neco udelat.
Ron (20.12.2004 16:16:32)
Hele já jsem to pochopil asi tak že ma adsl a odtuď to vede káblem do APečka a PC má připojené bezdratově.Já to mám udělané asi takto. Z adsl-routru to vedu do linuxového routru který má samozřejmě dvě siťovky a s rozdělením pásma pro rychlost s pustěním NAT no a zroutru to vedu druhou karta svitche a tam mám připojené AP a tím se na něj připíchává kámoš bez drátově .Tak že stačí adsl-modemrouutr a odtuď to mužeš dát rovnou do switche ,kde je připojen AP a nebo z modemrouteru rovnou do AP záleží na tobě. Taky pokud máš jenom adsl-modem je dobré si udělat routr s NAT to je (překlad adres ) no snad to pochopiš a pokud ne tak napiš zkusím to pak rozepsat ....