Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Reset hesla na Speedtouch 510i .. jak na to ?

Reset hesla na Speedtouch 510i .. jak na to ?

hojsa (5.11.2004 22:22:46)

Existuje nejaka moznost jak to uvest do vychoziho stavu bez hesla ? Postup uvedeni do vychozi konfigurace dle manualu nefunguje (vypnout modem, zapnout az zacne blikat led zase stiskou tlacitko atd. atd.). Vymazalo to konfiiguraci protoze se jiz nepripojim nicmene heslo pretrvava ... Diky za kazdou poomoc.

Nargon (5.11.2004 22:28:05)

jmeno a heslo se taky zresetovalo na tovarni nastaveni. A to urcite neni bez hesla mozna to bude admin/admin nebo tak neco, ale nic se mi nezda.

hojsa (5.11.2004 22:42:07)

Vychozi stav modemu byl myslim bez hesla. Nicmene to po me chce heslo porad a neni boha abych se nejak prihlasil. Potrebuji to vymazat a ono to nejde proste. Uz jednou jsem se s tim trapil, kdyz jsem to heslo "zapomnel" .. resetoval sem to nekolikrat a stejne to nepomohlo nikdy .. pak sem si na nej vzpomnel :-) a byl klid .. nyni nastal cas zmen a zase si nemuzu vzpomenout to je zatrest :-) mel sem si to napsat :-) No nic to uz nezmenim, potrebuji to ted proste vymazat abych uz mel klid, ale opravdu se mi to nedari.

Nargon (6.11.2004 10:33:19)

V manualu k modemu by to mohlo byt jake je tovarni heslo a jmeno. Od ISP je totiz modem castecne prednastaven VPI,VCI, atd a nejspis i nastavily zadne heslo.

test (11.11.2004 10:37:21)

Zdravim, cvicne jsem zresetoval 3 nove modemy a je vse OK, default nastaveni je zcela bez hesla, pres 10.0.0.138 to skoci rovnou na mainpage modemu, reset neni uplne idealni (postupne stiskat tlacitko podle blik. diod, ale funguje) V

Anonym (16.2.2005 12:26:49)

Jak jste dopadl s tim heslem? Uz se ho podarilo zresetovat? Mne v budoucnu pravdepodobne ceka stejna procedura, takze mne to velmi zajima. Mam SpeedTouch 510i 4x Ethernet, zakoupeny u Telecomu. Dekuji.

Smile (17.2.2005 09:13:57)

Zalezi jakou mate 510-tku. Zkuste nasledujici(pro 4.x): 1. Vypnete modem. 2. Zapnete ho a po chvili kdy prostredni dioda zacne blikat oranzove, se zmeni blikani na zelenou - zmacknete power. Zelena dioda by mela chvili svitit a potom se rozblika vse.Modem se resetuje s tovarnim nastavenim a standartnim blikanim oranzove. Asi to nepujde hned napoprve, tak mejte trpelivost(pokud mate spravny model).