Honza (7.11.2003 19:48:38)
Ahoj,
dik za odpoved, ale priznam se, ze jsem to prolistoval, ale ke kloudnemu vysledku jsem se nedostal.
Firewall mam aktivni (vypinat ho je blbost), pingy z venku na modem sem taky rozchodil, ale jak omezit u NATu pripojeni pouze z urcite adresy, to se priznam, ze zatim nevim.
Zatim mi jako port firewall slouzi lokalni stanice ktera filtruje IP a povoluje pouze ten, ktery ma urceny v systemu. Ovsem kdyz to umi samotny modem, tak je celkem zbytecne, ze mi to dela az cilova stanice. Jinak dik za odpoved a cekam na dalsi navrhy :)
Honza
Ota (19.11.2004 09:41:06)
Ahoj Honzo, uz jsi na neco prisel? Mam stejny problem jako Ty a nikde nemuzu najit reseni - Thomson 510i (potrebuji povolit urcite porty jen z jedne outside IP adresy). Rad se podelim o dalsi zkusenosti. Pripadne na mail vyse. Diky. Ota
Honza (jinej) (19.11.2004 18:47:21)
Muzes sem hodit postup na zapnuti pingu zvenci? Ja si hral s nejakym firewalltoolem (abych se nemusel hrabat v konfiguraku pres telnet) a i kdyz jsem pred pravidlo drop all nastavil accept all, tak to stejne nepingalo. Zacalo to az kdyz jsem FW vypnul uplne. Diky.
H.
Vraána (15.11.2003 20:33:18)
Ano, protože Alcatel prodal Thomsonu divizi ADSL modemů.