Petr (23.9.2004 14:46:03)
Konečně nějaký POSTUP? Dík
Jane (23.9.2004 22:14:26)
Trochu poopravím - VPI je 8 a VCI 48. Nicméně Alcatel to většinou mívá OK už z továrního nastavení všecko, takže by mělo stačit povolit IP a DNS z DHCP a zadat přihlašovací údaje. Trochu problém někdy nastane s PPPoA, musí se do toho občas dát zvlášť ini soubor.
PeTr (12.10.2004 20:34:03)
Mam v praci nove ADSL s ALikem 510i, 1 x Eth.
Chci se zeptat zde diskutujicich znalcu, zda by mi mohli pomoci? S ADSL nemam jeste zadne zkusenosti :(.
Smazal jsem nastaveni z telecomu po x-tym laborovani a uvedl modem do tovarniho nastaveni. A tak se chci zeptat na par otazek:
1. Je mozne nekde stahnout nastaveni, ktere bylo v modemu? Smazaly se mi IP, ktere byly ulozeny v modemu. Napr. Dr. Speed si hleda modem na IP 202.0.0.103 ci nejake podobne a modem na tuto IP nereaguje a kdyz se pokusim ji napsat do konfigurace modemu, tak mi to nedovoli :(.
2. Pokud udelam pripojeni a napisu heslo, tak se mi po spojeni v web configuratoru napise : Authetication Failed a v kolonce, kam jsem zadal heslo a i pri "diagnostic" v "advanced" se mi ukaze heslo jako hvezdicky, ale ma jen OSM znaku :-O.
Je toho vice, muzu poprosit, zda by se mi nejaky zdatny síťař nemohl ozvat na mail? Predem moc moc dekuji