zoufalá (26.7.2004 23:19:51)
MOC PROSIM O RADU nekoho kdo vlastni Siemens santis 150, prave mi prisel samoinstal. balik., rikala ze par kabelu zvladnu s pripadnou asistenci kamarada zapojit, ale hned sem zatuhla. de o to ze mi nevychazi kabely. asi sem fakt debil ale proste mi nejde propojit modem s tim splitterem! tedy z diry nazvane DSL v modemu do diry nazvane ADSL ve splitteru. koncovka u toho kabliku, kterej se ma pouzit (oznacen jako kabel modry), je na obou koncich stejna, ovsem dira v tom splitteru je narozdil od diry v tom modemu vetsi (tedy je to uplne stejna dira jako je zapotrebi pak na propojeni modemu s kompem! kde se ma pouzit ten silnej kabel - a ten do toho splitteru mimochodem pasuje,). na to by byl preci potreba kablik z rozdilnymi koncovkami, ne? jedine mi napada ze mi snad poslali nepsravnej splitter, pac je na nem napsano ADSL ISDN splitter a ja ISDN nemam.. nebo sou tak oznaceny vsechny splittery a ja sem totalne vypatlana ze neumim propojit tri kabely? prosim moc o nazor, snad je to trochu srozumitelny, nevim co s tim a smlouvu sem este neodeslala, ovsem 3 tacy uz zacalela. diky!!