Hugo12317 (19.12.2012 05:26:46)
Hele je to uplně jedno, s O2 v naší lokalitě to přešlo pod jakýsi InternetHome s.r.o a nyní je velký problém ohledně fakturací mám Wifi hit 5120/3072(pro mě vyhovující net a jsem s ním spokojen ale služby to srážej na bod mrazu), nově mají 5120/5120 agregace stejná 1:10 to by mě teda měli asi pustit když bych si zažádal ale mám problém s fakturaci kdy nám všecky platby odcházejí z banky na jejich účet TRVALÝM PŘÍKAZEM bez problému ale na rychlosti mě od léta stále omezují na 0,2/0,2 (nyní to trvalo týden) s čímž nejde vůbec nic, tak a urgují a urgují že není zaplaceno navíc vždy jedna faktura po splatnosti nyní např. 22.12.2012 tu urgují od 10.12.2012 po splatnosti:) není to divné?? ptám se, nyní mám internet díky bohu pušten na plnou rychlost KONEČNĚ. Ale nezbylo mi nic jiného než odejít a už mám připojen ADSL od téčka v tarifu 20480/2048 a sem jede pouze 7198/402 :( *upload je pro mě velký limit, zatím nejsem schopnej se dostat na 8192/2048 aspoň což by mě uplně stačilo, nechápu to zjejich strany že to neřeší co je to za politiku že člověk co je blízko ústředny si vesele píská na nabízených 2480/2048 a já dál od ústředny mám mít limit 7198/402 za ty samý peníze-todle přeci musí jít nějak řešit chci proboha jen ten upload 2mbit/s což je minimum co od nich mohu žádat (20/2 no to by byl už nářez a neřešil bych fakt nic). Oni mi můžou možná nabídnout že budu platit méně, ale to stále neřeší můj problém a hlavní požadavek na připojení. Pecka že sem dostal router za kačku XyXEL P-661HNU-F3 který jejinak za 2 699kč, tendle toprorve dolů rodičům na plnej signál bez problému, takže tady velká spokojenost. Přeci když je ústředna dál, tak maj udělat blíž novou nebo ňákou přepojku-zesilovač či co to už není můj problém proboha prachů na to musej mít dost panebože a každej je pak spokojeným zákazníkem. Nyní mám tedy v Downloadu letmé polepšení ale v uploadu to pro mě znamená konec na Youtube a konec s kanálama kam si nahrávám videa.
jakubdvk@gmail.com (19.12.2012 05:34:59)
Takže si v operátorech nelze vybrat dalším důkazem je toto:
http://www.t-mobile.cz/web/cz/osobni/podpora/diskuzni-forum/-/message_boards/message/9285012
což mi v mojí situaci naoptimismu ubírá eště více:(