Ondřej Klecan (2.8.2009 11:05:36)
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Vlastním výše zmíněný modem. Mám připojený přes něj svůj PC. Příležitostně se přes něj připojuji z notebooku a je přes něj též připojená síť počítačů v kanceláři mého otce (3 PC). Notebook i otcova síť je připojena přes wifi. Připojení mám od GTS Novera, konkrétně službu Novera Duo Express. Asi před týdnem jsem volal na infolinku a nahlásil jsem, že modem se mi stále restartuje (klidně i pětkrát denně). Ohlásil jsem to tam jako závadu. Následně mi volal technik s tím, že mi modem vymění. Tudíž mi přišel nový, který jsem zapojil a stále se restartuje, problém v modemu není. Volal mi technik znova, zda to pomohlo či ne. Tak říkám, že stále stejné a podařilo se mi zjistit, že wifina ten router občas shazuje. Nic podrobnějšího zjistit. Ještě se mi podařilo najít nějaké vlákno na zdejším foru, kde jste někomu radili, že by mohlo pomoct změnit nějaké nastavení v registru. I jsem se během telefonického rozhovoru zmiňoval technikovi o tom, co jsem se zde dočetl a bylo mi řečeno, že řešením je wifi nepoužívat, ale to jako řešení neberu. Nenapadá vás, co bych s tím ještě mohl udělat, aby wifi připojení bylo možné bez problémů používat? Předem děkuji za odpověď.