Ja (21.3.2009 17:19:36)
Tys mě opravdu pobavil ... :-D Zrovna dnes jsem navštívil také jednoho človíčka, který si hrozně chválil jeho bezdrátový net (Alberon Žbk), jenom mu prý ta IP telefonie při spojení se mnou neví proč trochu vynechává, tak chyba je zcela určitě na mé straně povídal ... Tak jsem mu to tam trochu testnul, a v průměru každý čtvrtý paket ztracen, a neprošlo jich nikdy více za sebou než maximáních pět !!! O rozkolísanosti těch pingů se nebudu už vůbec zmiňovat. Netvrdím ale, že nemůže existovat nějaký kvalitní bezdrátový poskytovatel, vyjímky samozřejmě můžou být, jenom jsem na takového ještě zatím opravdu já nenarazil ... A když jsem se podíval tady na ten tvůj případ údajné dobré volby, tak na http://speedmeter.internetprovsechny.cz/ čtu u kolonky O2 ADSL údaj "4056", a u toho tvýho velevychvalovanýho PilsFree čtu údaj o průměrné naměřené rychlosti "267", což není na dnešní dobu, doufám že se shodneme, nic moc, no v mých očích doslova mizérie!!! Kde že je ten tvůj zmiňovaný 10/10Mbit/s ??? :-D
Za pokus to ale stálo, možná Ti to někdo sežere i s navijákem, já to ale rozhodně nebudu ... !!! Jestli jseš administrátor té sítě, tak to se ale opravdu nepočítá, protože hovořím o běžně dostupných rychlostech ... a nééé o pohádkách, ty si nech pro děti na dobrou noc ... :-D