Vláda (11.2.2009 18:09:10)
Ahoj. Mám jeden problém. Koupil jsem si přes ebay z Německa tento router a chtěl bych do něj připojit 2 analogové telefony tak, abych mohl volat jak přes VOIP, tak se mi dovolali na pevnou. V balení byl však originál Y kabel pro Německo, který má 3 koncovky s Rj-45. Díval jsem se na německý net a našel jsem tam tabulku se zobrazením, co má který kablík v datovém kabelu na starost Pins von links nach rechts nummeriert (AVM): Code: Pin Pin Pin Funktion ISDN/Analog DSL FRITZ ----------------------------------------------------------- 3 - 1 ISDN-Amt (S0) a2 6 - 2 ISDN-Amt (S0) b2 1 - 3 POTS-Amt (analog) La - 4 4 DSL a - 5 5 DSL b 8 - 6 POTS-Amt (analog) Lb 4 - 7 ISDN-Amt (S0) a1 5 - 8 ISDN-Amt (S0) b1 Máte s tím někdo už zkušenosti. Stačí si vyrobit jen tento kabel a pojedeto? Nebo se musí ještě zapojit redukce na připojení do analog. linky viz. popis balení routeru na v Německu FRITZ!Box Fon WLAN Lieferumfang: Telefonanlage für Internettelefonie und Festnetz (ISDN und analoges Festnetz), WLAN-Router mit integriertem DSL-Modem 4,25 m langes DSL/Festnetz-Anschlusskabel RJ45-TAE-Adapter zum Anschluss an das analoge Festnetz 2 RJ-12/TAE-Adapter zum Anschluss analoger Endgeräte Díky za radu.