Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > zahadny problem

zahadny problem

zahadny problem (12.11.2008 23:31:22)

Ahoj, takze mam takovy problem: Mam pripojeni : VOLNY ADSL 8MB Router : WELL-PTI845 OS : Windows-XP SP2, 32bit Mame doma dva pocitace, a nedavno nam zacalo delat takovy jakysi problem... Ted ho vysvetlim: Jednou tak za 10-14 dni, proste z nicehonic vypadne net, spadne ICQ, nejde ping, proste nic ... Tak se podivam do nastaveni modemu .. a po tom co to spadlo v nastaveni modemu si to samo zmenilo nastaveni z PPPoE na PPPoA a je to sede a nejde to zmenit...takze musim vymazat nastaveni, udelat nove pres PPPoE ... ulozim, restartuju kompa, pripojim se na ICQ,VENTRILO,TEAMSPEAK,hamachi, zapne se mi ANTIVIR,... ALE ... spustim prohlizec...a nenabiha mi zadna stranka, ona jako nabiha, ale ukazuje to nacitani, a to je vsechno co to udela, a brachovi to same... Zkusim nejake stranky, nektere ukazou "nacitam blabla" a nektere proste jdou ... napriklad stranky google.cz,united-games.org,cz.creative.com...a zbyle stranky ktere mam v zalozkach uz proste nejdou! kdyz dam v prikazovem radku prikaz "ping www.seznam.cz" nebo cokoliv jineho, jakykoliv web, odezva je v poradku, a v pohode se pingnu bez ztraty paketu... Zkousel jsem porad na mem i bratrovem pocitaci v nastaveni porad zmenit AUTOMATICKY se pripojit k DHCP serveru, a restartovat to ale asi po 2 hodinach to ukazalo vykricnik u pripojeni, tak jsem se koukl do podrobnosti a ukazalo to Automaticka privatni adresa : 192.168.0.252 ...(co to je?), a v nastaveni modemu se to znovu prehodilo na protokol PPPoA! tak jsem to nastavil, znova jsem nastavil DHCP,znovu dokola restartoval PC, a NAJEDNOU TO SLO VSECHNO V PORADKU? Je chyba u me, nebo na strane providera?! Diky za odpovedi!

Anonym (13.11.2008 07:37:06)

Ja bych skoro rekl, ze fixluje router.