pajar (5.12.2008 23:24:53)
Určitě pomůže a jsem rád, že se Vám to podařilo vyřešit. Ten měsíc laborování šlo určitě srávit příjemněji.
Mohu se jen zeptat jak zjistim, případně i změnim MAC adresu takového zařízení. Chtěl bych pořídit právě TD-W8910GB, nebo jestli nějaké jiné zařízení? Jsem lama a pro TP-Link jsem se rozhodl jen kvůli předchozímu využívání routeru od této firmy na "koleji"
Pavel (8.12.2008 17:40:50)
Ahoj, mám taky podobný problém s tímto modemem. Můj se připojí, ale pouze když najedu přes prohlížeč do nastavení modemu, pak do advanced setup - WAN a dám uložit a restartovat. Vše funguje bezvadně do doby, než se modem odpojí od el.sítě. Potom se sám nepřipojí, můžu se třeba na hlavu stavět. Připojení mám Radiokomunikace. Prosím pomozte mi někdo, kdo se vyzná. Děkuji.
KYKLOP (19.2.2009 16:52:26)
Prave jsem resil stejny problem. Diky za postrceni spravnym smerem, naklonovani MAC adresy puvodniho modemu pomohlo. Dekuji!
kyklop (23.2.2009 12:26:28)
Opravdu mockrát děkuji za tuhle radu. Právě jsem řešil totéž. V životě by mne tato věc nenapadla a s podporou 02 mám stejné zkušenosti, jako vy. Po naklonování adresy MAC původního modemu už vše jede jak má. Díky moc.
BTW reakce na můj dotaz na podpoře o2, jaktože vědomě tají tyto informace a tedy lžou zákazníkům, byla fanscinující, prý "kdybych se na to přímo zeptal, tak mi samozřejmě ihned odpoví".. ovšem, to aby člověk měl minimálně věšteckou kouli, že.. bay zjistil, na co se na podpoře zeptat.
tomas_hanzlik (9.4.2010 22:37:35)
Dekuji mnohokrat za informaci o zmene MAC adresy adsl modemu. Tohle by me nikdy nenapadlo
Marek Březina (7.7.2010 14:00:41)
Přeji pěkný den,
nemáte prosím někdo k dispozici nějakou starší (funkční) verzi firmwaru pro TP Link W8910G? Já jsme stáhl nějnovější co je na webu http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TD-W8910G a od té doby mi modem přestal synchronizovat adsl :( Už jsme tu měl i technika od O2 abych vyloučil chybu na lince, ale ta je OK. Stahoval jsem všechny možné i nemožné verze firmwaru, ale žádná nefunguje. Teď mám nahranou TD-W8910G_100318 a hledám nějkou jinou, která by byla ověřená. Díky za pomoc, případně radu jak ten model celý natvrdo resetnout(pokud by to ovšem šlo). Marek