BeAr (12.6.2008 14:04:10)
Ahoj, mám dotaz vlastním modem xavi x8122r s firewallem, routerem no asi víte co myslím - mno a programy typu uTorrent atp na něm nefachčili, pak jsem si našel na forech jak nastavit port forwarding - a ikonka u torrentů se změnila na zelenou, hry, které šli přes porty jsem taky forwardoval a taky pak šlapali konečně - jenže - doma máme 3 připojené počítače k netu, 1 táta, 1 já, 1 sestra donedávna jsem měl kompa šunta, na kterým šel tak možná word a staré hry, takže torrentoval jsem na tátovým aj hry, jako Pro evolution soccer 6 atp - tam vše fachalo - teď ale když se snažím nastavit porty na mém počítači a zadávám mou adresu počítače do nastavení routeru, tak to nebere,tak by mě zajímalo, jestli je to tím, že to jde jen nastavit u počítače, který byl jakoby k netu připojen první, má adresu 10.0.0.1 - já mám až 10.0.0.4 nebo by to jít mělo jen dělám něco špatně? a popřípadě kdyby to jít nemělo, jak udělám ze svého počítače ten hlavní - předpokládám asi nějakou reinstalací modemu,či tak? díky