Haaantr (1.10.2007 11:29:04)
Mno, ono já to myslel tak, že potřebuju aby jeden z nás založil netovou hru, kam by se mohli připojit lidi z venku a zároveň ten druhej na síti doma. A konkrétně v tom W3 se myslim nedá zadávat přímo IP adresa hosta, teda myslim,nikde sem to nenašel...
Někde sem čet, že to někdo vyřešil tim, že si zapnul na modemu NAT loopback a tim to vyřešil. Ale musel kvůli tomu stánout nějakej speciální program, páč na samotným modemu to nešlo nastavit a to myslim nepude ani na tom mým,ale nevim...nikde sem to tam nenašel
Legi (1.10.2007 15:20:19)
Ja tenhle modem nemam, ale mam wifi router P-335U a tam to zapnout jde. Zapina se to ale pomoci telnetu, na webovem rozhrani ta moznost neni. Pokud se teda muzes pripojit telnetem, zkus po pripojeni zadat:
"ip nat loopback on"
Kdyz to napises bez toho on, vypise ti aktualni stav, s parametrem on/off to zapina/vypina. Pokud to telnet nema, tak potom babo raď :-)
Haaantr (1.10.2007 18:14:46)
Hmm, tak to by možná mholo fungovat,ale já bohužel s telnetem vůnec neumim...sry,sem prostě lama:X
Nargon (2.10.2007 11:24:41)
Start - spustit - cmd
a do prikazove radku napsat:
telenet 192.168.0.1
nebo zadat tu spravnou ip jakou ten modem ma. Tohle je jen odhad.
pak asi zadas jeste uzivatelske jmeno a heslo.
A pak uz napises jen ten radek co ti tady radej (samozrejme bez uvozovek) a nakonec save (nebo commit) nevim cim se to uklada. A pak 2x exit.
Haaantr (2.10.2007 20:00:46)
Jojo, tak to funguje, všem děkuju za pomoc,moc ste mi pomohli. Takže ještě jednou díky .)