Anonym (21.4.2004 13:53:13)
Ne - mlci.
Martin (21.4.2004 17:55:47)
Ano, mě odepsali (vždycky jim to pár dní trvá:-), taky sem chtěl novej firmware na asus a napsal mi toto:
Dobry den,
oficialni firmware se objevi v blizke dobe (do konce pristiho tydne) na nasich webovych starnkach.
S pozdravem
Alex Dubov
Amater (21.4.2004 21:23:24)
Volal jsem tam v utery (tusim) a pan Dubov tam nebyl. Vzali si telefon na mne a asi za 15 minut mi p. Dubov volal zpet. Domluvili jsme se, ze mi posle mailem novy fw i s navodem jak to flashnout. Poslal ho do hodiny. Jelikoz jsem mel na flashovani cas az vecer, odlozil jsem celou operaci cca na 16 hodinu. V 16:45 jsem po marnych pokusech volal opet Joyce, protoze to neslo jejich navodem flashnout (asi chyba TCP/IP protokolu). Pan Dubov tam uz nebyl, ale dali mi na neho cislo na mobil. Volal jsem mu, ale nezvedal to (kdo by to taky zvedal v 17 hodin). Nicmene v 19:15 mi zavolal sam a celou vec se mnou vyresil. Od te doby modem jede bez nejmensich problemu.
Takze Joyce velmi chvalim, mam s nimi dobrou zkusenost.
Pro uplnost dodavam, ze to byl muj uplne prvni kontakt s nimi a jeste se mi nestalo, aby mi nekdo dobrovolne volal sam v 19:15 a resil se mnou problem, i kdyz jsem modem nekoupil od nich, ale od Telecomu!!!
Arnošt (21.4.2004 23:00:48)
Uz jsem se ptal jinde a ptali se i jini na tutez vec, budes kcg zverejnovat nejaky navod na nastaveni ASUSu na ten ZIPB PPTP provoz? Mam to zacvakle do routeru za 1400 a ten uz si nastavim.
Dekuju prodlouzene ruce ASUS helpline ;-)
kcg (21.4.2004 23:19:12)
Jo panove, ``jak bych byl rad kdybych tady nebyl'' :-)
Kde jste se ptali? Me to ted nejak nezobrazuje ty cervene linky u novych prirustku v konferenci...
No ten ZIPB je krajne jednoduchy a na prvni nasup -- je to presne popsane v helpu, dej nekde help a pak: v "Help Topic" nalevo "System Mode" a pak nahore "Configuring ZIPB Mode" -- je to tam pekne popsane a jak rikam, me to jede na prvni naslap. Jinak na tom routeru budes muset jen rozchodit DHCP, aby si vzal IP z modemu/bridge.
Preji pekne pohranicko si,
Karel