Lubor (21.8.2007 21:41:37)
Zdravim. Mám problém s připojením k adsl. Stalo se mi samo od sebe jednoho dne, že mi modem naběhl, vše fungovalo, detekoval adsl spojení, správně určil upstream a downstream, ale nešlo se připojit. v system logu mi to mimo jiné psalo: ....... System Call Error Connecting PPPoE socket: 00:00:00:00:00:00 0000 0x1000d3b8 Couldn't get channel number: Transport endpoint is not connected Doing disconnect pppd 2.4.1 started by root, uid 0 ...... podotýkám že jendoho večera to šlo, druhej den ráno již ne, nic jsem mezitím nedělal. zkoušel jsem samozřejmě několikrát restartovat, dával jsem i restore. To vše z původním firmware V1.00B02T02.CZ.20050817. Nakonec jsem tedy přešel na upgrade na V3.00B01T02.EU.20060830. Upgrade proběhl v pořádku, sice bylo potřeba zadat jinou ip adresu k vyvolání okna modemu, ale jinak ok. Jenže problém je stále stejný. V system logu je to samé. A v adsl statusu mám: Virtual Circuit Pvc0 Status Waiting for Response... Connection Type PPPoE IP Address N/A Subnet Mask N/A Default Gateway N/A DNS Server N/A Podotýkám že adsl linka je funkční, k internetu se připojím přes usb modem Sagem bez problému. Setkal jste se už někdo s tímto problémem? prosím poraďte.