Anonym (18.4.2004 23:05:12)
to JOE: Děkuji Vám velice za informaci! Že potřebuji na routeru podporu PPTP jsem nakonec pochopil, jen mi nedošlo jak přesně funguje. Nicméně s informací od vás a po nahlédnutí do manuálu od SMC wifi routeru se to zdá býti již jasné. Už zkratka PPTP (Point-to-Point TUNNELING Protocol) a možnost vyplnit v SMC routeru v položce PPTP IP Adress, Subnet mask, Default Gateway, Username ID, Password a PPTP Gateway mi měla napovědět. A pokud to tedy podporuje SpeedTouch nejen papírově :), neměl by to být problém.
Ještě jeden dotaz: Zjednodušeně řečeno to můžu chápat tak, že se mi bude takto SpeedTouch chovat podobně jako se chová kabelový modem, tzn. propouštět veškerou komunikaci až na router... (zde včetně přihlášení do sítě)
Milan (19.4.2004 14:09:01)
A může mi někdo poradit jak ten firewall vypnout?
já bych potřeboval dostat na svůj comp VPN, ale ani za boha se mi to nedaří.
Milan (19.4.2004 14:55:54)
Anebo bych potřeboval poradit jak nastavit routovací tabulku (nějak ji nechápu - ale problém bude na mé straně). Jak to vlastně je pokud chci nastavit cestu z inetu do své sítě (Destination-Source-Gateway-Interface) ?
Turbo (9.12.2006 00:57:54)
Mě za 510i jede wifina od D-Link a tam stačilo pouze připojit Alcatel do wan zdířky a nastavit wan na dynamic ip, nic víc (stačilo spustit rychlého průvodce)
vše funguje bez problémů. mám PPPoA