kcg (6.4.2004 13:57:37)
Mate pravdu premyslim o Alcatelu, ale kdyby nahodnou mel nekdo jinaci super ideu, tak jsem to tu radsi napsal... Ano, vim ze nektere Siemnsy, Lucenty a podobne jsou postavene na stejnem jadre od Globespan Virata (mimojine, to jadro neni az tak spatne, sic je softwarove upgradovatelne na ADSL2!, ale ty bugy :-((), takze se jim radeji vyhnu.
Jak to vypada s SpeedTouch 510? Je stabilni?
Diky moc,
Karel
Zajda (6.4.2004 16:52:36)
Slysel jsem ze kravy budou letat na mesic...
Nesirte tady prosim nepravdive drby.Zyxel ma uplne jine jadro:) Uplne jiny operacni system-ZyxOS.Prozkoumal jsem toho dost z internich vlastnosti operacniho systemu Zyxelu. Zyxel sjednocuje TCP a UDP connections do jedne tabulky -velikost 1024 sessions. Mnoho parametru nastavitelnych. Na vyzadani mohu zaslat seznam developerskych prikazu ktere nejsozu v manualu.
Myslim ze 800hodin uptime mluvi za vse. Zyxel a rejnoka(Alcatela) doporucuju.
Washek (6.4.2004 16:56:23)
Informace o tom zyxelu jsem vycetl tusim z tohoto fora, psal jsem ze to je neoverene ;). Navic se hovorilo o routeru, to asi rejnok nebude, ze?
Zajda (6.4.2004 20:53:00)
Ale da se predelat
Washek (6.4.2004 22:20:46)
Mluvime o tom samem, zejo? Rejnok = mala zelena potvora do usb, ten se tezko predela na router.
S tim predelanim zrejme myslite Alcatel SpeedTouch Home na Pro - takhle jsem ho 3/4 roku pouzival... ale rejnok to tedy neni ;)
Zajda (6.4.2004 23:51:00)
Ano myslim Home na pro a ne tu zelenou potvoru.Vzdyt Speedtouch Home vypada taky jako rejnok. Byt sedivy a krabicovejsi.
Washek (7.4.2004 10:05:30)
Teda nemyslim ze jsem clovek bez fantazie, ale ta rozmerna, cerna a plocha krabice me rejnoka nepripomina ani omylem ;)
Ale uz jsme dost OT, radsi koncim nez nas nekdo serve :)
kcg (6.4.2004 17:05:19)
Ale predpokladam, ze temi UDP sessions nezabiji platne TCP sessions :-) Kde jste ten Zyxel (o jaky typ se jedna?) koupil a za kolik? Tim rejnokem myslite SpeedTouch 510i a nebo neco jineho?
Diky,
Karel
Zajda (6.4.2004 18:24:02)
Ano mam na mysli 510i.Zyxel TCP sessions nezabiji nechava je viset. Pri preplneni jen proste zahazuje pakety.
Zyxel je Prestige P650(subverze pro Annex B a tedy R-33) uz ho mam dele jak rok.Ale vazne si nevzpomenu za kolik jsem ho porizoval. V te dobe tak za 3000kc ale asi si vymyslim.Berte to orientacne. Dnes ta cena bude od dost nizsi. Modem jsem poridil na dsl.cz