Anonym (5.1.2007 15:00:46)
Tak jsem zjistil, že se to vlastně jednoduše a levně vyřešit nedá...
To Herdek:
1) Pokud jsi v místě kde alternativní operátor ( Radiokomunikace nebo GTS mají odkoupenou místní smyčlu, takl nemusíš platit měsíční poplatky O2-- problém je ale když nemáš momentálně aktivní linku - tak jako já- řešení a) Zaplatit 590,-Kč za zřízení linky s upsáním se na 12 měsíců placení poplatků ( min. 355,-Kč) Tzn za rok 4850 Kč jen O2 a plus za ADSL podle tarifu poskytovatele ( cca 8400 za rok) řešení b) Zaplatit jednorázově zřízení linky v plné výši 3569 Kč a uhádat že nechceš žádný tarif a okamžitě s pomocí CAF formuláře linku zase zrušit s tím, že tam bude zaškrtnuta položka "Plný přístup k metalickému vedení" pro daného alternativního operátora.. U něj si pak objednat tarif,kde bude zohledněn tento přístup ( tarify ,kde se již neplatí poplatky O2 - bývají o 160 nebo 245 dražšší než standardní) Ale je to pořád míň než 355 a hlavně na kvalitnější platformě s nižší agregací..
2) Pokud tam alternativní operátoři nemají odkoupené smyčky tak ti nic jinýho než ADSL přes Kyslíky nezbývá..
Já to vzdal a vyřešil Internetem za babku ( 500/500) za 495,-Kč bez DPH. Zřízení 1 Kč.