Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > ALCATEl SpeedTouch home nastaveni

ALCATEl SpeedTouch home nastaveni

Santi (15.3.2004 00:55:42)

Zdarvim, predelal jsem si tenhle modem na verzi pro, nastavil automaticke vytaceni linky modemem, pichnul na modem switch a spokojene pristupoval na net. Vse fungovalo bajecne dokud jsem jednou neprekopal nastaveni. Ted uz mi par dni spojeni nejede a jsem z toho na prasky, nedari se mi to nastavit aby to zase fungovalo:o( Modem se mi pripoji ven ale neproroutuje mi s pocitacem. Nemohl by jste mi nekdo poslat jak to mate nastaveny aby mi to jelo? Myslim tim jak mate nastavenu bridge, routovaci tabulku, ppp, pptp, cip, dhcp, dns atd. Budu opravdu vdecny.

Kuklux klan (15.3.2004 13:35:57)

Jestli nemáš vypnutej bridge. Tak ho vypni. To je ten důvod tvé nespokojenosti.

Anonym (15.3.2004 20:47:12)

to jsem zkousel, bohuzel bez uspehu. Co si pamatuju tak jsem ho mel ale puvodne zaply na forwarding a s tim to jelo.

Anonym (15.3.2004 23:17:18)

Ps bezi to jak s bridgem tak bez nej. S nim se spojeni ale chova vic korektne. I kdyz to mi take prijde nelogicke.

Santi (15.3.2004 23:16:13)

Tak uz jsem to vyresil. Bohuzel za to mohlo trosku nelogicke chovani modemu. Nastaveni jsem mel spravne. Jedine co jsem nemel nastavene a co modem proste bezduvodne vyzaduje je mimo defaultni adresu na ktere modem bezi stale 10.0.0.138 MUSI byt nastavena i nejaka jina interni IP. V PC mam stale jako branu a DNS 10.0.0.138 ale i tak proste musi byt nastavena i jina IP v modemu.