Joska (18.12.2006 18:48:10)
Tak mám asi stejný problém.Bydlím taky na malé vesnici.Ty blbouni, když budovali wi-fi, tak si postavili vysílač za vysoký strom, a měli plnou hubu keců typu:Celá Vaše vesnice se bez problémů připojí.A ejhle u mě byl jejich technik běhal po baráku po střeše a konstatoval, pane máte barák za tím stromem(nebo spíš my máme vysílač za stromem), s tím se nadá nic dělat.Předavěč signálu nikdo platit nechce.Takže jsem chtěl ADSL, Zkusili jsme Volný- ano, bez problémů to u vás pujde mi řekla operátorka, uplynul měsíc, dva .... nikdo nic, po usilovným otravování volnýho co se jako děje a kde je problém mi řekli: No, víte ono technický šetření nedopadlo dobře.Tak nic, chvíli potom to začalo.Každou chvíli telefonáty, O2, Gts Novera, Radiokomunikace atd, Jooo, ale to už je dávno spuštěný, u Vás už ADSL dávno jede mi řekli všichni.Nenechali si ode mě vymluvit, že to prostě nejde.Takže všechny technický šetření dopadly špatně.A teď jsem zjistil, že náš obecní úřad, který je napojen na stejnou ústřednu má dostupný ADSL snad do rycholsti 4Megabitu.Myslíte si, že by bylo řešením si udělat taky ISDN?Nebo to s tím nemá souvislost? A ještě jsem chtěl upozornit na pana T.Oborného, co se tak rád tady na foru vnucuje, že ať si kecy typu:Když najde technický šetření problémy, tak je naše společnost odstraní.Nechá na koledu.Protože doteď na naší lince nikdo nehnul brvou.Oni by měli mít doma za trest jen vytáčený připojení a ještě k tomu zavirovaný počítač aby pochopili, jak se mají k zákazníkům chovat.