mahony (2.11.2006 18:01:16)
Ahoj, pořídil jsem si uvedený modemem, ale nemůžu ho rozchodit. Původní modem funguje bez problému (Siemens A-100), ale ten Edimax se k ADSL nechce připojit a netuším proč. Mám nastaveno PPPoA VcMux (jak mi řekli na infolince, na tomto nastavení jel i původní modem), VPI/VCI 8/48, LED dioda na modemu svítí, takže synchronizovaný je taky, uživatelské jméno i heslo mám správné. Přesto ve statusu ADSL mám pořád 'Connecting' a nic, žádnou IP nedostanu.. V nastavení ADSL na modemu jsou ještě tyhle položky: QoS mode (na výběr mám UBR, CBR, NRT-VBR, RT-VBR), Peak Cell Rate, Cell Delay Varition, Sustainable Cell Rate a Maximum Burst Size - všechno defaultně nevyplněno. Router i Wifi funguje normálně, DHCP mi v LANce přidělí IP, bránu, DNS (všechno IP modemu). Neřešil už někdo něco podobného, nebo netušíte kde může být problém? Díky za rady, mahony Trochu info z managementu, nevím co všechno je podstatné: Status (nic jsem tu nenastavoval, všechno je auto-detected) Mode Selected: G992_1_B DMT Framing Mode: G.DMT Framing Mode 3 Trellis-Coded Modulation: Enable Latency Type: Fast Info Downstream/Upstream Line Attenuation(LATN): 13.0 dB/10.5 dB Signal Attenuation(SATN): 0.0 dB/0.0 dB Signal-to-Noise Ratio Margin(SNRM): 32.0 dB/31.0 dB Actual Aggregate Transmit Power (ACATP): 0.0 dB/0.0 dB