Anonym (10.6.2006 15:37:28)
Ehm, jen naprostý hlupák bude cpat sve nazory nejake velke firme. Oni si musi spocitat jaka cena je pro ne smysluplna a zakaznik bud kupuje ci ne.
Pet (10.6.2006 17:31:02)
Spíš v roce 1955, jsou naprosto neschopný . Chce to najít technický řešení, aby na nich člověk vůbec nezávisel.
Jinak já jsem přešel s ISDN k ČRA, za linku i s ADSL platím zhruba tolik, co stála u telekomoušů jen ta linka. Bohužel ale mají na většině území monopol, takže je nic nenutí snažit si udržet zákazníka.
Thorough (10.6.2006 21:32:13)
Je pravda, ze tam kde se pouziva _jeden tel. pristroj, je dnes uz ISDN diky ADSL zbytecny luxus. ISDN ale bude jeste dlouho neprekonatelna.
Anonym (11.6.2006 15:24:25)
Kooukám pane Zuno, vy jste opravdu na slovo vzatý odborník. Možná byste mohl pomoci podobnému ¨spojenci "Pet" a navrhnout ČRa, aby to zlevnili i jemu, popřípadě je trošku pošťouchnout, aby svoje technologie nestavěli jen tam, kde mají 100% záruku návratnosti investice, aby ten zlej Telecem už neměl monopol. :)
Anonym (11.6.2006 16:52:24)
Koukám, že na věc jdete opravdu s tím správným fortelem. Nadávat nespokojeným zákazníkům do hovad, to je zaručeně ta nejjistější cesta, jak Telecomu odpadnuté zákazníky přitáhnout zpět a ještě získat kvanta zákazníků nových. ;))))))
Tuto neobvyklou PR metodu, zřejmě pracovně zvanou "N(Z-H)
Pet (11.6.2006 23:11:10)
Nevím čím jsem si vysloužil to hovado, asi že nepokračuju ve sponzorování telekomunistickejch svi*í.
Nicméně jestli tam děláte, tak se začněte porozhlížet včas po novým místě, Titanic svou plavbu zrychluje a naštěstí je čím dál víc alternativ.