Anonym (16.4.2006 04:01:20)
me prispevky poznas, pisu bez diakritiky, vetsinou v noci nebo kolem poledne, o vikendu i pres den, samolibe sem si to zkopiroval taky, ale spis kdyby mi to nevzalo a smazlo, nebo kdyby to nekdo cenzurnul. Uz mi tu smazli jeden prispevek na urovni slusne mluvy chatu mladych katolickych zvedavcu do osmi let. Prumerna hlaska z vostrejsi diskuze jinde by admina primela k ritualnimu sebeurezani genitalii. Vetsinou chci napsat jeden prispevek tak na tri radky, behem minutky a pul a zvrhne se to v bestialni grafomanskou one man party, na deset prispevku o 3000 znacich v rozsahu noci, rana a kusu dopoledne. A ty mi udelas tohle! Me to uz tak bestialne bavi a ty hodis kladnou reakci s perspektivou predplatneho. Chces abych tu u ty klavesnice chcipnul, sotva kdy stiham vcasny odchod do prace, delam jen odpoledni. Ale kdyz nemam muzu, tak me to neba a ikdyz chci reagovat, radeji pockam nez trousit suchy smrky. Nebo zareaguju na tech. dotaz. S muzou naopak reaguju off topic, na neco co mi prijde svym zpusobem bizarni (vracim stejnou minci) nebo na nejakeho vyhraneneho autora. Svym zpusobem jsou moje pripevky ladeny stejnym stylem, takze te to za chvili nebude ani bavit, krom toho ocekavani zavazuje a tremuje. Vsem na ktere reaguji se tady omlouvam, jestli sem je urazil, nechtel jsem a ani je nechci zesmesnovat, ikdyz muj styl nekdo tezko zkousava, verte nemyslim to zle, chci spis udelat srandu obecne a ne zesmesnovat.
Tak tady mas muj klasickej triradkac a to sem prolistoval jen pulku vlakna jednoho tematu.
PS. Jedno sem si neulozil a sice duvod proc rusim google desktop a proti tomu jsou prispevky vyse pouze pojednanim o stavu spodnich vod katastru Chvalec po sezone 1986. Jestli to tam nekdo cte, tak me zastrelej. Skoda ze vetsinou uz neumim reprodukovat sve hotove prispevky, proto verim na tu muzu nez na schopnosti. Prosim admina jestli mi muze dat ke psani prispevku timer, ktery po peti minutach znemozni psat dal jeden prispevek, koncim jsem dement, sorry...