Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > NOTEBOOK ZA $1!!!

NOTEBOOK ZA $1!!!

123654 (10.4.2006 21:18:35)

NOTEBOOK ZA $1!!! http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=619052 Po registraci provedte objednavku, min. castka je jen $1. Zaslete o tom zpravu 18 dalsim lidem. Do 4 tydnu obdrzite Acer TravelMate® Notebook computer. ZADARMO! Ja uz ho mam doma!

petr (10.4.2006 21:36:36)

to jako fakt nebo je to naka sranda ?? bo se mi nechce verit ze nekdo ti posle notas na xx tisic zadara

Anonym (10.4.2006 23:00:38)

Asi tak: prostě bych tomu nevěřil. Může to být jako lákadlo pro lidi, kliknou na odkaz plný spyware a virů. Nebo se registruješ, pak asi musíš zadat e-mail, spousta lidí zadá ten svůj(ne nějaký "záložní" e-mail, pro tyhle příležitosti) a stanou se snadnou kořistí spamu. Nevím, nezkoušel jsem to. Ale je to každého věc, ať si na odkaz klikne.

Tata (11.4.2006 06:39:13)

Je to přece klasické letadlo, tedy podvod!!!

Anonym (11.4.2006 10:02:03)

Funguje to!!!

Smoker (11.4.2006 11:38:10)

No, byl bych zvědavej, kolik lidí se nechá tímhle napálit. Mimochodem, notebook acer jakýkoliv bych nechtěl, ani kdyby ho nabízeli zadarmo. Jsou to děsný notebooky. Nabídnou vám hodně muziky za málo peněz, ale až vám zůstane monitor v ruce, tak za 2 roky, tak se potom lidi diví. Dle mého jsou v současnosti nejlepší ibm nebo hp. Sorry, je to trošku mimo téma, ale nechápu ty, co si koupí acer.

kokohoholele (11.4.2006 13:31:01)

a já nechápu teba SMoker... Jsi asi magor.. ACER je supr značka, občas se oběví chybky ve zpracování, ale to se stane u každé značky. Např. GERICOM, to byly svého času šunty. nakoupil jsem na firmu cca 15 kusů, pod vidinou toho že ušetřím a do roka se všechny (všech 15 ks !!!) nějak pokazili. nejčastěji odešla deska. Prostě humus zkušenosti. Teď máme na celé firmě cca 22 ks noteboků ACER , které jsou staré cca 1 - 4 roky a krom asi 2 kusů, kde byl špatný plast který držel LCD, jsem s nimi neměl žádný problém. Proto je taky ACER 2 světový výrobce noteboku.... Takže nemel kraviny, když o nich nic nevíš. Sám sem měl noťas IBM (tehdy za cca 70 tis) a taky šel srát. Odešla grafika. Tím chci jen říct, že ony chyby, postihují všechny noteboky, bez rozdílu značky a ceny.... Prostě Noteboky jako takové, jsou dosti poruchové zařízení. .. tečka

Smoker (11.4.2006 14:02:40)

Zdravím, nemusíš mi hned nadávat. Znám asi tak 5 lidí, co měli nebo ještě mají acer a jsou s tím dost problémy, furt to maj na reklamacích. A kamarád, který prodává notebooky, tak už se pod acer nepodepíše. Pravdu máš, že tak před dvouma rokama to ještě bylo ok, ale mluvil jsem o tom, co se děje v poslední době. Ale určitě máš pravdu v tom, že notebooky obecně jsou poruchové, vždy záleží na štěstí. Ale říkal jsem jenom své zkušenosti s acerem, já jsem ho svého času také měl a opravdu děs. Hlavně, nevím z jakého důvodu jsou u většiny levnějších acerů panty z plastu, to opravdu nepochopím. Pak to nemá praskat.

Zajda (11.4.2006 14:08:22)

No tak. Koupil jste jenom o trochu lepší šmejd. Jinak o tom jak vypadá pořádný notebook nemáte ani páru. V IBM tu grafiku v pohodě pořídíte jako modul a nemusí se kupovat nová základní deska (to už je lepší nový NB). Modulární opravovatelná konstrukce je také důkazem že se výrobce chce o Vás jako zákazníka starat. A že životní cyklus výrobku u ní nekončí prodejem. A to že odešla grafická karta se může stát všem notebookům bez rozdílu. Ale nesvědčí to nic o kvalitě materiálů a mechanickém navržení. TO je u nb nejdůležitější. Ergonomie je tak nějak všude stejná. Přeci kvůli jedné vadě nezavrhnu celý výrobek. Výrobek zavrhnu až když má neustálé závady i po opakovaných reklamacích. Celou firmu zavrhnu pokud se všemi jejími výrobky mám špatné zkušenosti.

Zajda (11.4.2006 14:00:03)

S IBM(Lenovo) jsem s vámi za jedno. Občas semtam nějaký notebook ten notebook opravuji. IBM totálně dodělat je opravdu problém i pro kdejakého servisáka v terénu. Jsou to Notebooky a ne hračky pro malá děcka. Když jsem byl ještě studentem, tak jsem si byl ochoten si chvíli počkat na IBM než se mi Jako subnotebook bych ještě doporučil Sony. Ono mít totiž notebook rok a nebo 4 roky je hodně velký rozdíl. Naopak takové HP s těmi jejich bezva panty zlomíte razdva;) Takový nekvalitní plast je opravdu málokde k vidění.Nedávno se také stalo známému že mu vylétlo pérko u napájecího konektoru pod jazýčkem. HP napájecí konektor made in hočimin. Ono pérko ještě způsobilo zkrat uvnitř nb a tak může být rád že to notebook přežil. Teď musí mít konektor podepřený než se podaří sehnat konektor nový neb úžasný HP má jenom jeden jazýček. IBM geniálně jednoduchý a spolehlivý konektor se čtyřmi jazýčky bez péra. U těchto HP a ultralevných notebooků mne také šokuje že konektory nejsou nikde uchyceny na vnitřní kostru přístroje a je tedy vyvýjen přímý tlak na desku. Časem se pak konektor z desky vyviklá. Hrozí také poškození jemných spojů. u konektoru. HP jsou tedy stejné šmejdy jako jakkýkoliv leo či umax za pár babek. Prodává se jenom značka což HP praktikuje dlouhá léta. Na trhu existují tak tři výrobci slušných notebooků. Ostatní je šmejd se stejným šasi a papírovou kostrou.

Zajda (11.4.2006 14:10:47)

(fix)...než se nastřádaly patřičné úspory, namísto notebooku Acer. Jinak ten předcházející příspěvek byl zcenzurován. Divné. Asi změním pole působnosti.

Anonym (11.4.2006 10:24:11)

Vis kolik je tady Bumbesu? (Tedy debilu co na to skocej)

Peta z Ostravy (10.4.2006 22:54:36)

Syčák jeden.... Ať žije sociální inženýrství... Lidí jsou fakt magoři... Co si asi může člověk pomyslet, když je ta stránka na free webu... Že..?

Sergey (11.4.2006 00:46:48)

Ty dementy, co zamořují podobnými inzeráty a příspěvky různé diskuse, inzertní a aukční servery bych střílel. Prosím admimistrátora, aby tohle vlákno smazal a je li to v jeho silách, zablokoval vkládání řetězce notebook.GustoNetwork.....

Zajda (11.4.2006 10:54:21)

Neni divu ze ty Acery Travelmate davaji zadarmo. Recyklovat elektroodpad je drahe:-)))

hhhoooo (11.4.2006 11:08:18)

jak zašlu o tom dalším 18-ti lidem? to jako to pošleš na meily a máš vyhráno nebo co? jak oni přijdou na to, že si těch 18 lidí kontaktoval, musí se i oni registrovat?

Anonym (11.4.2006 13:56:48)

Upozornuji spravce tohoto fora ze se jedna o pyramidovou hru ktera je v CR zakazana zakonem, proto by bylo vhodne abyste udelali nejake kroky k odstraneni tohoto vlakna, jinak si koledujete o potize, staci podat zalobu na neznameho pachatele.