Bumbes (10.4.2006 10:24:17)
Protoze jsou v telecomu uznaly a slusny lidi
Anonym (10.4.2006 10:29:51)
ad1)“ sem tri dny za sebou sel pres giga az ke giga a pul plus pokazdy 200MB upstream.“ -- dik zes mi to rek, ja ze mi v ty rovnici neco chybi. Tu vetu s tim upstreamem sem opsal ze staryho rudyho prava, kde byla recenze na reedici Honzikovy cesty a vynatek z kapitoly: Jiz zadne ztracene druzstevni vajicko, diky nove asynchronni padesatibaudove technologii implementovane do ostrahy JZD. A ja to opsal aniz bych tomu rozumel -- hamba mi!!!
ad2) viz muj prispevek dole „ Nechal sem to presne minutu a sezralo to 4,57MB! „ takze si taky nemyslim ze by to slo pres antenu. Krom toho nerikam, ze to nejde, jen to je pri fupu 12 GB docela maso.
ad3) pokud ma nactena data a prihlasis se „ od tý doby jsem stáhnul v periodě od 30.3. - 1.4. podle jejich měřidla 14 GB a pořád nejsem ve FUPu. „ coz je tento pripad, tak chodi jak sem psal.
ad4) trochu kontradikce k bodu 1 a 2, a hlavne to nema vliv na FUP, jedine ten ze pokud ho chces vycerpat v co nejkratsi dobe, tak ti to hazi klacky pod nohy, ale mas na to celej mesic, jak se to zmatozi, hned torrenty na 256 upstream a true color stream v 1600*1280 a to by v tom byl cert abys ses nedostal pod deset hodin!
ad5) Takze moje veta v prispevku: "Bacha Bumbes vam lze, kdyz rika ze po vycerpani FUPu muzete v ramci IP od CTc stahovat puvodni rychlosti, neverte mu, je to agent CTc, a sakra dobre placeny PR kouzelnik, ktery chce pozdvihnout Telecom z bahna sve samolibosti a prohnilosti a udelat ho ve vasich ocich prijatelnejsim." je nepravdiva a nyni rozkryta jako zakerna a podla lez - uz to nikdy neudelam. ** Bylo by od nej nanejvys rozumne pri pochybach o tom zda je nebo neni ve FUPu zmerit rychlost na externim serveru, kde by se to projevilo a ne to odezirat z tabulky rychlosti prenosu ze site uvnitr CTc IPs. myslim ze aspon jeden zna.
ad atd. atd...) spolu s dvojkou nejrozumnejsi reakce, ktera smysluplne aspon lizla diskutovanou vec.
Bumbesi, bumbesi bud glosujes necim co s tim nesouvisi, nebo reknes neco pravdiveho co vetsinou vsechny strany vi a hlavne to nepopiraji, nebo viz prispevek o tarifech, kde neutralni hodnoceni s nadechem do negativna parafrazujes docela dost pozitivne ladenym hodnocenim a to pak zpochybnujes. Kdybych napsal ze Telecom není dobrý, tak az se oklepes hruzou ze nemuzes oponovat tak zareagujes: Telecom neni uzasna firma jak pises, ale ... (dosad nejaky ze svych pranyrujicich skriptu)
Anonym (10.4.2006 10:37:58)
tak tohle patri do diskuze o fupu ja to tady jenom zkousel, uz to tam nebudu presouvat aby to tu nezasiral. je fakt ze prispevek vyznel trochu komicky po zkraceni. Tomu rikam cislicovy dadaismus - stroj rozhodne co je umeni a bavi se na ukor divaka. Volejte patentovej urad bud si zaregistruju novy kyberliterarni zanr nebo AI odvetvi - pocitac se bavi na ukor uzivatele k jeho zlosti to uz bude Artificial sentience!
Bumbes (10.4.2006 19:04:29)
RE: Anonym
Žádná reklama vycucaná z prstu - poze pravda věřená praxí ...
Bohužel to je asi jedinné plus , co jsem za rok a půl ve FUPu u ČTc zaznamenal ... jinak neustálé problémy s neresetovaným FUPem , Pingem , samovolná změna adresy , zdlouhavé vyřizování reklamací .... a další , a další ...
btw: princip výměny dat mazi IP ČTc ve FUPu se dá lehce ověřit ICQ , MSN , Skype , bo DC++ ... opravdu to funguje , ale je to slabá záplata na ty ústrky od providera ...
Bumbes (10.4.2006 18:43:04)
PRO FALEŠNÉHO BUMBESE (agenta Telesráče) A OSTATNÍ
Upozorňuju , že nějaký přiblblý Telecomák si přivlastňuje můj Nick a vychvaluje tu ten podrazácký superhumbuk zvaný Telecom ...
Já už tuto bandu lenochů , kteří se tu umí jen samolibě vychvalovat , místo aby opravovali závady své sítě a nebyly důvody ke ztížnostem ...
Takže vězte , že pokud bude ve foru "Bumbes" chválit Telecom , tak to je snaživý žluťácký agent ...
zdravím : Bumbes - napálený Telecomem
Bumbes (10.4.2006 18:47:55)
Viděli jste poslední suprreklamu žluťáka ???
Konečně říká pravdu v pointě (chudák kamelot) :
"a co peníze - cha cha ..."
jedná se totiž také o naše penízky o které se nás snaží ČTc připravit ... (metafora Kraus = Telecom je trefná)
Bumbes (10.4.2006 21:02:10)
Přiznávám se, že já Bumbeš, který vychvaluje Telecom, jsem falešný Bumbes a ten nick jsem ukradnul, protože mě u nás doma v Jedličkově ústavu nechtěli týden pustit k počítači. Tak a je to, teď to všichni víte.