Borec (30.3.2006 13:33:23)
Zdravím to je upozornění pro ty co chtějí rušit linku + net od teleshit.Byl jsem rušit službu na prodejně telepoint a vše vypadalo ok.Ukecali mě teda na službu půl roku na zkoušku kdy vám zůstane tel. jen na příjem hovorů bez jákýchkoliv poplatků.Dušovali se že je vše v pořádku a po měsíci zruší paušál s internetem.Uběhla měsíční výpovědní lhůta tel. odpojen ale internet šlape vesele dál.Tak si říkám že s tím odpojením si dávaj na čas a aspoň si užiju pár dní serfu zadara.Ale radost mě přešla poté co jsem držel v ruce další složenku od teleshit s vyůčtovánim za internet expres.Je pravda že zmizela položka za paušál na telefon.Samozřejmě jim hned volám a tam se dozvídam že internet je stále aktivní a že jsem tenkrát na Telepoint zrušil jen tel.službu a ne internet kterej se musí rušit extra formou dopisu.Což mi tam samozřejmě tenkrát ti magoři neřekli.To ať mi někdo vysvětlí že furt držkujou že internet bez paušálu nelze a přitom u mě to jde a ještě nechtěně.Ještě že jsem počkal s tou obědnávkou od Karnevalu.Bůchví jak dlouho ještě potrvá než se teleshit zbavim nadobro.Jinak to berte jako varování a nebo jako inspiraci pro ty co chtěj ušetřit měsíčně +-300kč za paušál.čau