Ivo (20.3.2006 10:35:18)
Já zase používám snad cokoliv. WiFi síť mám i doma, GPS i mobilní telefon fungují dohromady a emaily nejmíň tři (ty ostatní jsem už stačil zapomenout. U článku jsem se ale ohromně pobavil. Podezdřívám totiž autora, že si to vše jen přibarvil, ale že se mu to opravdu nějak takto stalo!! GPS jsem si pořídil proto, abych nebloudil při návštěvách klientů. Jenže jsem zjistil, že než to tam všechno člověk naťuká, pak, než se to zesynchronizuje s těmi družicemi, tak jsem v půli cesty. A pokud spěchám? No to už ani náhodou nejde si hrát s držákem GPS. Takže ji mám tiše odpočívající v kufříku a vytahuji GPS přijímač pouze tehdy, když jsem opravdu v problémech. Jenže když se dnes podívám na cenu a na četnost využití, je to docela drahý špás. A ty hrátky s ne-odbočením, tak ty má za sebou podle mne naprosto každý majitel téhle technické vymoženosti. A je to fakt moc dobře napsaný.
Pavel rrr (21.3.2006 20:52:16)
přidávám se - po (velmi) dlouhé době (čtení "různých článků") jsem byl opravdu potěšen - tento článek je něco, co se nejen dalo číst, ale co mě absolutně dostalo a i dojalo a royesmálo :-) . Den se stal 'provoněný sluncem' a za tu velmi příjemnou náladu také velmi mnoho děkuju. Skvělé, a nebál bych se použít i slovo DOKONALÉ :-) ...