Houmles (6.3.2006 11:05:03)
Já měl prvně ADSL od GTS (512/128 1:50), to byla tragédie pingy na české servery okolo 300 šířka pásma okolo 120kbps, ale hlavně ztrátovost paketů cca 50% někdy byla pohroma jen prohlížet www stránky, maily občas nešly přes POP3 stáhnout z jakékoliv schránky a když jsem si chtěl zahrát nějakou hru tak mě to rychle přešlo, protože jsem byl jeden z největších lagerů. Potom Internet Expres od telecomu (512/128 1:50) to bylo lepší, ale na hry stále ne a občas i bez překročení datového limitu to jelo špatně. Musím podotknout, že obě služby jely první měsíc skutečně dobře (pingy na české servery 20ms, šířka pásma 420kbps a nulová ztrátovost paketů, ale po prvním měsíci ze dne na den pohroma. Potom se u nás objevil telenor kamarád si od něj pořídil (přes Nextru) tehdy myslím 256ku. Měl to levnější a kvalita linky byla uplně na jiné úrovni. Tak jsme přešel taky na telenor tedy na FUN 4Mbit. Cena byla tehdy jen asi o třetinu vyšší než 512/128 od telecomu a od té doby neznám problémy s internetem. Pingy na české servery kolem 10ms Skutečná rychlost se pohybuje kolem 3,8Mbitu, upload mě stačí na nějaký menší server na hru a k tomu třeba ventrilo (při SWAT 4 je na mě napojených 5 lidí a žádné známky lagu) A dokonce když jsme přesáhl limit 40GB, tak se rychlost snížila, ale kvalita zůstala výborná (nulová ztrátovost paketů, internetové stránky se načítaly pořád svižně a pingy také nestouply). Nevím přesně jak je na tom ČTc teď, ale bylo období kdy byly služby od telenoru (ve stejné cenové relaci) několikanásobně kvalitnější. A když hraji na veřejných serverech různé hry, tak je tam spoustu lagerů s připojením od ČTc i když musím uznat že se to trochu za poslední rok zlepšilo, ale né o moc. Proto si myslím, že je na tom telenor pořád o hodně lépe.
Anonym (6.3.2006 18:42:46)
Kecy, prdy.
m (6.3.2006 22:08:01)
Velmi inteligentní příspěvek,není liž pravda
n (7.3.2006 15:46:16)
Text,
o (7.3.2006 15:46:40)
text,1
p (7.3.2006 15:47:10)
Text,2
Jeden z mnoha (7.3.2006 13:30:40)
Další z inteligentů co se chrěj zapojit do diskuse a nevědí jakou vetší kravinu by plácli....jestli nám nechceš předvádět svou nízkou hodnotu IQ tak sem radši už nepiš:-)
jerky (6.3.2006 20:19:06)
A co teprve, kdyby k vám dotáhli Bluetone Premium:) Já jsem to štěstí měl, předtím 18 měsíců na GTS, takže vím, o čem mluvíš (mluvím)
Anonym (7.3.2006 08:52:40)
A co čekáš jiného na diskuzi, kde se nemusíš registrovat, než Anonymy? Houmles je jako tvoje jméno, jo? Když se podepíšu Karel Gott, tak mi to stejně nebudeš věřit! A proč by se nemohl ve fóru vyjádřit člověk anonymně, když se tady kdejaký patologický hráč a stahovač (a taky asi lhář, když tvrdí, že mu 4M ADSL běžně jede 3,8) vydává za odborníka?
Houmles (7.3.2006 09:27:13)
No asi sám poznáš, že Houmles moje jméno není, ale jde o to, že když píši pod nickem tak ostatní ví, co jsem všechno napsal a třeba se se mnou pustí do diskuze, ale když odpoví anonym pak zareaguje a odpoví další anonym tak neví jestli mluví pořád s tím stejným člověkem nebo jestli je to někdo další a už to jako debata ztrácí smysl.
Houmles (7.3.2006 09:30:13)
..no a když z tebe někdo bude chtít udělat hňupa, tak použije "tvůj" nick a je to!
Houmles (9.3.2006 00:04:20)
To je pravda, ale hned jsi nemusel psát pod mojím nickem :-x
Sergey (7.3.2006 11:46:54)
Přesně tak, stačí uvést alespoň nick a hned je debata přehlednější. Poslední dobou to tady docela upadá, zakládají se vlákna o 400(min. 90% Anonymové) a více postech s nářeky, jak jim to ještě nezrychlili. Kromě Anonymů obyčejných se to ale vyskytuje poslední dobou spousta Anonymovů vulgárních, kteří když jim dojdou argumenty začnou zesměšňovat a urážet. Přece to, že má někdo odlišný názor není důvodem k urážkám.