Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Alcatel speedtouch 510i

Alcatel speedtouch 510i

jakub (3.3.2006 18:43:06)

Vše jede jak má ale když připojím 2PC tak net jede hry online -jdou ale nejde HTTP-prohlížěč prostě nereaguje

jakub (3.3.2006 18:45:19)

jen dodám že jsem nenastavoval nic prostě jsem jen připojil to druhé PC

Anonym (3.3.2006 19:13:02)

nejdriv ze vseho tam muzes nahodit new firmware ..ma daleko lepsi support pro pripojeni vice lan do routeru ..pokud umis anglicky nejdriv si vsechno dobre na foru i v ramci upgreadu precti tzn musis umet resetovat nastaveni na default coz se dela tak ze pustis modem jak se rozsviti zeleny svetylko uprostred tak zmacknes tlacitko az zablika podruhe tak zmackes zas a kdyz se zablika potreti tak zmacknes lacitko potreti a modem se resetuje ...je nezbytny tohe vec vedet neb pri pechodu na vyssi firmware je nutno resetovat nastaveni na default prave tim resetem snad to zvaldnes vsechny dulezity informace najdes tady ....pripadne jeste pred tim napis co mas za poskytovatele a jakej pouzivas protokol pro pripojeni http://speedtouch.net.nz/510seriesFirmware.htm forum je tady http://speedtouch.net.nz/forum/forum.asp?FORUM_ID=3

Anonym (5.3.2006 04:52:42)

Jo reset umim a firmware jsem již přehrával na R 4.2.7do novějšího se mi moc nechce .Co jsem se dočetl tak celkem blbne,ale spíš by mě zajímalo jesti je třeba nastavit při připojení 2PC IP adresu podmasku atd.Mám vše tak jak nastaví Alcatel tedy automaticky.PC se navzájem vidí obě jsou připojeny na web ale web nefunguje.PLS poradtě -než jsem si tento routher koupil pročetl jsem toto forum a je zde dost lidi co pouzivaj 2-3PC tak to znate :)

Anonym (5.3.2006 05:23:22)

Ten novej neblbne, . Být tebou bych ho tam nahodil, má snazší nastavování včetně HW firewallu a mapování portů. Ale problém bude spíš v něčem jiným, protože i ve starý verzi firmwaru byly všechny LAN porty nastavený ve výchozím stavu stejně a nebyl problém připojit další počítač, pokud byl správně připravenej. Takže pokud ti ten starší počítač běží bez problému, a nic jsi neměnil v modemu, přezkoumej nastavení počítačů, zvlášť toho druhýho - nastavení DHCP, DHCP serveru, nebo pevných adres, DNS, gateway, ale taky prohlížeče.

Anonym (5.3.2006 16:19:34)

Může mi prosím někdo poradit???? Jsem LAMA. Nic jsem nenastavoval vše je tak jak si to nastavila instalace (IP ze serveru DHCP automaticky).takže musím nastavit pevnou IP v obouch PC nebo v jednom??nebo něco nastavit v routheru???Přehrávat firmware se mi moc nechce takže pokud to není opravdu nutné raději to nebudu dělat.DĚKUJI

Anonym (5.3.2006 17:31:41)

nejlepsi udelas kdyz si preflahnes ten new firmware tam je to nastaveni opravdu pohudka a co se tyce stability uz mi to tady bezi tejden a je to ok takze v tom porblem asi nebude musis si ale proradne precist jak se ten flash dela a jak pak nastavit sitovku aby ti to jelo ..pak kdyz se pripojis tak uz ti 2 kompy budou behat bez problemu propadne na sebe napis maila ja ti ty zakladni pravidla pro flash poslu pokud necemu nebudes rozumet ..

neo (5.3.2006 18:36:12)

opravdu nevim co máš stále s tim novým firmwarem 4.3 , je sice novější ale je daleko víc chybovější, a trpí nepřehledností, nejstabilnější FW je 4.2.7. vím to protože každý den tyhle modemy konfiguruju.. Doporučuji zkontrolovat zdali obě PC mají nastaveveno aby IP adresu získali z DHCP .