pet007 (18.2.2006 13:13:25)
Hm, jenže tohle je 3 diskuze, ve který vidim stejný příspěvek :) Anonym is right. Platíš si za agregovanou linku, štve tě, že se to snaží vyřešit - co vůbec chceš člověče?
Anonym (18.2.2006 13:26:20)
Z Telecomu nejsem, nicméně jsem úspěšně dokončil 5. třídu základní školy, ovládám větnou skladbu, slovosled a pravopis. Také si myslím, že tu je důvod ti vůbec nevěřit - všiml sis třeba toho, že pokaždé uvádíš jinou rychlost připojení? - v jiné diskuzi jsi se zmiňoval o rychlosti 960kbps, tady uvádíš 600-800kbps a v posledním příspěvku, kde se snažíš ohromit veřejnost velkým písmem (CapsLock si umí zapnout každý - to z tebe odborníka neudělá), vynecháváním písmen, špatným tvarem slov a nesprávně použitou interpukcí. Btw: všiml jsem si, že tuhle katastrofickou rychlost tady hlásáš jen ty - ostatní jsou spokojeni :) Taky si myslím, že ten problém v mailu dostatečně popsali a snaží se to řešit, ale vzhledem k tomu, že neumíš pořádně ani psát, pochybuji, že bys psanému textu rozuměl. No nic, tohle nemá smysl, jdu na Plzeň.
Anonym (18.2.2006 14:42:12)
Panove hlavne zadnou flame... mel sem pouze dva dotazy. na prvni mi bylo neprimo odpovezeno, ze v tom zrejme zadnej hacek neni a druha otazka byla zatim nezodpovezena. Jedna se o to, jestli existuje nejaka cesta (sehnat par lidi co si objednaj 2Mb/s a mozna se bude neco dit) pro to, aby CT zmodernizoval nasi ustrednu a druha cast otazky je o tom, jestli mi skutecne pojede nabizenych 512kbps a nebude to na urovni 256ky, ktera tu byla do nedavna udavanym maximem. Jedna se mi hlavne o to, jestli udavane zrychleni je jen prifouknuti prenosovy rychlosti linek nebo se jedna o nejakou technologickou inovaci ustreden. Dekuji za odpovedi k tematu
Achiles (18.2.2006 14:44:02)
zapomel sem se podepsat ale je to odemne...