Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > MODEM SAGEM A JEHO PROBLÉMI.

MODEM SAGEM A JEHO PROBLÉMI.

M.B (11.2.2006 21:05:52)

Zdravím všechny do vlastní tento modem. Před nedávno se mi odpojil modem a od té doby mám problémy. Jsem na internetu ani ne 20 minut a samo se odpojí.Tak váš žádám o pomoc. Přibližně už toho mám dost protože platíme něco co ani pořádně nefunguje.

jirkas (12.2.2006 19:00:18)

zkus zakazat po spuštěni program DLSMON.exe a jestli ti to nepude tak volej na telekom

Anonym (6.3.2006 18:44:24)

To je nejlepší řešení :) Rozmr..j si nastavení a pak jim tvrď, že to je chyba u nich. Už vidím, jak ti celí žhaví vycházejí vztříc :)

P37r (12.2.2006 19:11:13)

taky sem mel problemy, tady mas postup, co me hodne pomohlo, napisu ti jak to mam nastaveny, a kde se to nastavuje: Takze maximalizuj dsl mon a zmackni Alt a . Otevre se ti nastaveni, prejni na zalozku config, a uplne dole nastav volbu BULK. Ja mam dsl mon spusteny porad a problemy nemam, od te doby co sem toto nastavil, dale ve spravci zarizeni nastav u usb respektive odskrtni vypinat zarizeni pro usporu energie nebo tak nak se to jmenuje. Jo a ovladace nemam nejnovejsi, mam ty co byli na cd. Ale je mozne ze tento modem pri vyssim zatizeni pada, je to u nej dost pravdepodobne, jakou mas rychlost pripojeni?

aciss (6.3.2006 17:27:13)

Ahoj, mohl bys prosímtě napsat přesněji, jak se dostanu do toho menu? Já mám také Sagem od telekomu za 1 Kč a pořád mi to padá. Když ale si zmaxiamlizuji dslmon a zmáčknu ALT + A tak mi to nic nedělá. Díkkk a písni mi to taky dyžtak i na maila, moc tu na fóru nejsem

Heady (6.3.2006 17:49:31)

Ono to je asi tim, ze to neni ALT + A, ale ALT + D

rosi (6.3.2006 17:55:36)

taky musiš byt odpojen od internetu