Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Co byste si vybrali?

Co byste si vybrali?

Martin (3.2.2006 01:02:36)

Docela by mě zajímalo, co byste si vybrali z následujících možností, kdyby takové byly (místo té aktuální automatické změny): 1. zvýšení rychlostí (v tom poměru, jak by to mělo být teď u telecomu), při zachování starého týdenního fupu a ceny 2. zvýšení rychlostí (v tom poměru, jak by to mělo být teď u telecomu), při měsíčním fupu odpovídajícím přesně součtu starých týdenních (16GB u sprintu apod.) a zachování ceny 3. snížení ceny (dejme tomu o 15-20%) bez změny parametrů 4. zvýšení FUP limitu na dvojnásobek při zachování rychlosti a ceny Já bych se rozhodoval mezi 2. a 3. a asi bych zvolil rychlost (tedy 2.)

Anonym (3.2.2006 01:07:01)

tak to raději navýšení Telecomu

Ani tuk (3.2.2006 06:57:49)

Ani jedno chtěl bych týdenní Fup jako doted, a jestli by mi přidali nejakou tu rychlost tak at. Ale FUP týden i bez vyžší rychlosti radši at to je tak jak to je.

snipper (3.2.2006 06:53:04)

2. stoprocentně, protože CT je rychlík a než mi stačil zpomalit připojení byl jsem 10gb přez limit a byl čtvrtek ráno nebo odpoledne tak mě to ani nemrzelo. Nestahuju přez P2P jako nějaký šílenec vetšinu zabere televize, ale občas si něco stáhnu, ale tam mi na FUP ani nezáleží protože lezu jen tam kam mužou jenom uživatelé CT potom se stahuje v jedné síti a to se do FUP nepočítá takže možnost 2.